Ci Palestyńczycy to także uchodźcy z Izraela.. zresztą w Izraelu 20% Arabów.. Palestyńczycy to przecież też Arabowie i jak ich nazwać? a Beduini z ichszej pustynii? Może rację ma pewny profesor z Izraela, który stwierdził, że nie ma narodu żydowskiego?
Wysłany: 2008-11-21, 18:52
Stało się
Duma Rosyjska przeglosowala poprawki do konstytucji dzieki czemu Car Putin bedzie mogl powrocic na tron;/
To bylaby przesada, gdyby rzadzil kolejne 12 lat. Podzielam zdanie wielu politilogow, ze byc moze juz wiosna-najpozniej jesienia-Wladimir powroci na Kreml
Jak bardzo jestem zrażony do Rosji tak b chciałbym aby w Polsce był prezydent pokroju Putina.
On robi wszystko co najlepsze dla Rosji i nie obchodzi go zdanie innych -to mi się podoba i tego mi brakuje u naszych prezydentów,obecnego jak i byłych.Chciałbym mieć prezydenta który broni interesów Polski i nie patrzy się (zbytnio) na zdanie innych przywódców,co oni powiedzą.
Putin to bardzo zły prezydent dla Polski ale bd dla Rosji.
No i co z tego że nie ma demokracji?!
mieli odrobinę za Gorbaczowa i się rozpadli (hehe ja się cieszę :] ) Rosjanie nie są przyzwyczajeni do demokracji i nie potrafią w niej żyć ...Polacy z resztą też (czasem tak sobie myślę na to co tu się wyprawia)
Pod hasłami demokracji niektórzy próbują forsować postawy zboczeń społecznych typu pedalstwo itp
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-12-04, 22:53
Tragiczny finał zawodów w piciu wódki
Tragicznie zakończyły się zawody w piciu wódki odbywające się w Wołgodońsku (miasto położone na południu Rosji) - donosi serwis gazeta.ru.
- Konkurs trwał około 30 - 40 minut, jego zwycięzca wypił trzy półlitrowe butelki alkoholu. Do domu został odwieziony przez taksówkę, ale mężczyzna zmarł w ciągu kolejnych 20 minut - opisuje sytuację Roman Popov, prokurator zajmujący się tą sprawą.
- Pięciu współzawodników trafiło na intensywną terapię - dodaje. Zwycięzca, który wypił największą ilość wódki miał dostać w nagrodę 10 litrów alkoholu - pisze gazeta.ru.
Właściciel sklepu, który zorganizował zawody jest oskarżony o morderstwo.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-12-05, 00:03
Szczepan napisał/a:
Więc odbywam konkurs strzelania i jakiś ziom sobie będzie strzelał z ak w ludzi, ale nikt go przecież do tego nie zmuszał
Nie wiem czy to wychwyciłeś ale chodzilo to o konkurs w wypiciu trunku a nie o to kto kogo pierwszy rozstrzela.
Ryzykowali tylko ci co sie zgłosili a nie osoby postronne jak z twojego przykładu.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum