Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Eurabia Twoim nowym domem i zagrożeniem.
@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-05-05, 17:31   

No ale temat jest inny niż religia. Tematem jest zagrożenie zniknięcia naszej kultury europejskiej na naszym kontynencie przez osiedlanie się kultury muzułmańskiej. Паняатно?

S_Z_A_T_A_N 

Wysłany: 2009-05-05, 22:31   

Sandacz napisał/a:
Skompromitowani są ateiści :lol: Swoja drogą; ile książek z filozofii przeczytałeś lub stron w Internecie, że jesteś tak zdeterminowany do walki z Kościołem i katolicyzmem???

teraz to muszę się wyżalić...
nie definiuję siebie jako ateistę; nie jestem nim bardziej niż Pomorzaninem
a że nie wierzę w jakiegoś bliżej nie określonego boga to tylko cześć moich zainteresowań mówiąc z uśmiechem na ustach
chrześcijaństwo uważam za wroga; na szczęście mniej groźnego niż Islam, ale tylko dlatego że zjada swój własny ogon i jest coraz bardziej upośledzone od środka
nie wierze w te dogmaty, nie podoba mi się historia (w liceum sporo na ten temat czytałem), nie podoba mi się obecne biznesowe i polityczne wkręcanie dzisiaj za to tzw prawdy i zasady uznaję za sprzeczne z ludzką naturą i prawdziwym duchem Europy! dlatego nie uwierzę w te banialuki ani dzisiaj ani nigdy.
swoją drogą czy to że ktoś przeczytał kilka książek cokolwiek oznacza?
wszystko co mam do powiedzenia na temat religii bierze się tylko i wyłącznie z moich własnych obserwacji...
ale jeśli ktoś ma ochotę polecam: Antychysta i Zaratustrę -F.Nietzschego, Listy z Ziemi -M.Twaina, czy Chrześcijaństwo a Ludzkość -J.Stachniuka (myślę że rzetelnie oddają istotę)
No a teraz do sedna sprawy. Pozbycie się Islamu z Europy wymaga otwartej walki (karate odpada) ale np. ustanawiając odpowiednie prawo dyskryminujące pewne postawy! nie ma to nic wspólnego z miłością czy tolerancją bo i jest wymierzone przeciw ludziom/ideologią/religią które otwarcie uznaje się za wrogie. Chrześcijaństwo uczy wybaczania, miłowania wrogów i nadstawiania policzka -to prosta droga do autodestrukcji. I właśnie o to mi chodziło.

CreativePL 

Wysłany: 2009-05-11, 00:24   

http://www.euroislam.pl/i...mat-integracji/

@Adm 

Wysłany: 2009-11-08, 00:07   

Może jednak trochę przesadziłem:

http://www.skyscrapercity...1&postcount=132

@Adm 

Wysłany: 2009-12-01, 23:03   

Polecam:

@Adm 

Wysłany: 2010-02-24, 20:07   

No to jedziemy, film jest dobry, lektor do dupy, ale z biegiem czasu coraz lepiej daje radę:

Zaczyna robić się gorąco...

http://www.konservat.cba....5&path=arty2010

Świetna opowieść o muzułmanach przez Polaka mieszkającego tam kilka miesięcy, trochę długie ale czyta się to z pasją:

http://pokazywarka.pl/tyvb4y/

Panowie, wiecie co robić :okay:

@Adm 

Wysłany: 2010-02-26, 22:45   

Bardzo dobrze powiedziane, trochę zbyt emocjonalnie ale żeby doszło do tłumu, to tak trzeba mówić. Skoro profesor jest wkurwiony, to ciężko to bagatelizować. Trzeba jednak już palić świeczkę za zmarłego profesora, zamordowanego przez nieznanych sprawców ;D . Ma już swoje lata, więc nie miał nic do stracenia.

No i druga część blogu: http://czteryswiatastrony...2,ID401460588,n

Akwilon 

Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2010-02-27, 22:09   

Prof. Wolniewicz to znana postać :) , szczególnie w Radiu Maryja i Telewizji Trwam :)
Powiedział prawdę, której niektórzy udają że nie widzą, bo chcą być poprawni politycznie i wpisać się w modę wielokulturowości, tolerancji, i takie inne pierdoły... :lol:

Kiedyś byłem w meczecie w Bohonikach, gdzie kobieta oprowadzająca powiedziała, że muzułmanie z Polski (szczególnie ich dzieci, a więc młode pokolenie) wyjeżdżają na wycieczki-pielgrzymki do Mekki sponsorowane przez Arabię Saudyjską. Na takich wyjazdach na pewno się szkolą ideologicznie, fundamentalistycznie, itd.

Krótko mówiąc: wara od katolickiej Polski :D

pogonifan 

Rok studiów: 2
Wysłany: 2010-02-28, 10:18   

http://www.sfora.pl/Dozyw...i-Koranu-a17592

Tolerancyjni są jak chu**j

Akwilon 

Wysłany: 2010-02-28, 18:11   

Niemcy: 68 pchnięć nożem za nieprzestrzeganie zasad islamu

Kategoria: Islam
niedziela, 28 lutego 2010 17:07

W niemieckiej miejscowości Schweinfurt, ojciec pochodzenia tureckiego zasztyletował podczas snu swoją 15-letnią córkę Büsrę 30-centymetrowym rzeźniczym nożem. To kolejne zabójstwo w „imię honoru”.

Ojciec-morderca oświadczył najpierw policji, iż myślał, że śpiąca osoba to złodziej, który włamał się do domu. Dziewczynę, leżącą na łóżku i skąpaną we krwi, znalazła babcia.

Ostatecznie ojciec przyznał się do winy. Zabił córkę, bo „nie postępowała według tradycji muzułmańskich”. Zabójca przyjechał do Niemiec w 1991 roku i pracował jako sprzedawca. Do rozmowy z policją potrzebował pomocy tłumacza.

Prokurator uważa, że było to zabójstwo w „imię honoru”.

http://www.fronda.pl/news...ie_zasad_islamu

Akwilon 

Wysłany: 2010-04-26, 17:46   

A Turcy w RFN swoje:
http://www.fronda.pl/news...o_przeciwko_krz

#The Hoff 

Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-04-30, 12:57   

Cytat:
Belgijski parlament jednogłośnie przyjął ustawę zakazującą kobietom noszenia muzułmańskich zasłon twarzy w miejscu publicznym. Belgia jako pierwsza w Europie wprowadza taki zakaz. Podobne regulacje rozważa się także w innych krajach.

Przyjęta przez belgijską Izbę Deputowanych ustawa nie wspomina wprost o zakazanych rodzajach zasłon noszonych przez muzułmanki. Stanowi ona, że każda osoba, która pokazuje się w miejscu publicznym "z twarzą zakrytą w całości albo w części w ten sposób, że niemożliwa jest identyfikacja", podlega karze grzywny od 15 do 25 euro albo karze pozbawienia wolności do siedmiu dni. Przepis ma nie obowiązywać w uzasadnionych przypadkach, czyli kiedy twarz zasłonięta jest ze względów bezpieczeństwa (np. kaski motocyklowe), a także podczas karnawałowych parad.

Zakaz ma obowiązywać wszędzie poza domami prywatnymi: na ulicy, w szkołach i urzędach, środkach transportu, w parkach i obiektach sportowych, a także w hotelach, gdzie zatrzymują się z rodzinami arabscy szejkowie (niektórzy z nich wynajmują w Brukseli na wiele tygodni całe piętra). Na wniosek chadecji projekt zakłada, że jeśli wymiar sprawiedliwości nie będzie ścigał osób łamiących zakaz, władze gmin będą miały możliwość nakładania grzywien w trybie administracyjnym.

:clap: :clap:
Tylko żeby to było egzekwowane.

#ktosik 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2010-04-30, 13:31   

nieźle, ciekawe kiedy dżihad wytoczą przeciwko nim ;)
żółtawy mocz i ten ślad wilczy

Papa Midnite 

Wysłany: 2010-04-30, 13:55   

Dla mnie jest to zamach na kulturę arabską. Co komu przeszkadza, że muzułmanki w myśl arabskiej kultury noszą kwef?
Osobiście nie chciałbym by jakieś państwo zakazywałoby praktykowanie mojej kultury.

Znając życie już nie długo zostanie wydana fatwa skazująca na śmierć pomysłodawców tej ustawy oraz wszystkich tych co głosowali za nią albo i cały naród belgijski. ;d

@Adm 

Wysłany: 2010-04-30, 14:02   

Michau napisał/a:
Dla mnie jest to zamach na kulturę arabską. Co komu przeszkadza, że muzułmanki w myśl arabskiej kultury noszą kwef?

Tutaj masz powód:

Michau napisał/a:
Znając życie już nie długo zostanie wydana fatwa skazująca na śmierć pomysłodawców tej ustawy oraz wszystkich tych co głosowali za nią albo i cały naród belgijski. ;d

Drugim powodem jest to, że w krajach islamskich nawet drogą prawną nie liczą się z tym, że masz zachodni styl bycia. Trzeba odpowiadać adekwatnie do środków. Niestety lewactwo europejskie
wyprało ludziom mózgi i są gotowi oddać im stanowiska w rządzie a sami być w biedzie w imię "nieograniczonej tolerancji".

Odpowiedz do tematu