Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2009-03-16, 18:00
The Hoff napisał/a:
I choćby dlatego powinna miec możliwość przeprowadzenie aborcji ;]
Paranoja. Jakieś aspołeczne schematy myślenia ...
Piękne świadectwo dane przez Piotra.
Myślę, że zwolennicy aborcji tracą coś z człowieczeństwa. Ten kto jest zwolennikiem aborcji, jest jak naziści. Naziści mordowali dzieci. Niemieckie prostytutki i SS mordowało i dusiło w miskach z wodą polskie dzieci. Ten kto jest za mordowaniem polskich dzieci, niech zrzeknie się obywatelstwa RP, Holandia was przyjmie.
Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-03-16, 19:07
Pioter z calym szacunkiem ale po prosty mylisz pojecia. Tu nie chodzi o to czy ktos ma wade czy nie. Tu chodzi o to ze jesli rodzice chca dziecka to matka i tak urodzi dziecko niezaleznie jakie by ono bylo. Ja tez mam wade od urodzenia wiecie jaka.
Tylk ow aborcji chodzi o to ze jesli kobieta nie chce dziecka, wie ze sie go pozbedzie skazujac go na spychanie na boczny tor i na meki w zyciu pozniejszym to juz lepiej zeby dokonala ona tej aborcji zamiast krzywdzic dziecko.
Piękne przykłady lecą z obu stron, really wzruszyłem się
bez komentarza...bo jest tu zbędny
Acik napisał/a:
Aborcja daje prawo wyboru, nie jest
PRZYMUSEM a MOŻLIWOŚCIĄ, czy to tak trudno zrozumieć?
A jakim prawem matka ma decydować czy dziecko może żyć czy nie? !Jej nikt nie odmawiał prawa do życia!
Trzeba mieć mózg a nie pier..do.lony styropian w głowie zanim pójdzie się do łóżka!
To jest właśnie klasyczny to myślenia "postepowego" - róbta co chceta ,a potem coś się wymyśli!
Zamiast aborcji proponuję karę śmierci dla tych wszystkich kobiet które pragną aborcji,bo po co w społeczeństwie takie zje..by genetyczne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum