Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-02-11, 12:20
Czesław napisał/a:
Nie wiem po co pieprzysz o katolicyzmie, kogo obchodzi zdanie KK? Poglądy nt. aborcji nie muszą i zwykle nie są wynikiem jakichkolwiek przekonań religijnych, a zdrowego rozsądku.
To co pisałem dotyczyło poglądów na temat ogólnej przyjemności w życiu, gdybys posiadł taka podstawową umiejętność jaką jest czytanie ze zrozumieniem to byś to zrozumiał.
Czesław napisał/a:
Bez obrazy, ale nie tylko tu piszesz coś tam z d*py o katolicyzmie, ok, ale co to kogo obchodzi, prawdziwy ateista nie nienawidzi, ma w dupie, jesli boli Cie ten tzw. "bog" to znaczy, ze nadal w niego wierzysz i nie jestes żadnym ateistą.
Pisze o katolicyzmie tylko i wyłącznie by wkurzyć Arka bo mnie to bawi, ale spoko , nie mogłeś tego wiedzieć. Lubie go prowokować i on zresztą o tym dobrze wie
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2010-02-11, 13:08
The Hoff napisał/a:
Pisze o katolicyzmie tylko i wyłącznie by wkurzyć Arka bo mnie to bawi, ale spoko , nie mogłeś tego wiedzieć. Lubie go prowokować i on zresztą o tym dobrze wie
To prawda, jestem tego świadomy. Tak samo Damian jest świadomy że nie może pewnej granicy przekroczyć, bo ciśnienie tętnicze może mi wzrosnąć i wtedy mnie odwiozą
[ Dodano: 2010-02-11, 13:09 ]
szlemiel napisał/a:
Ja bym wolal, zebyscie pogadali o tym, jak naprawic krzywy chodnik
Myślę, że to jest zadanie dla Komisji Sejmowej "Przyjazne Państwo". :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum