Sprzedam wam
3 letni, sprawny wzmacniacz gitarowy (combo) porządnej brytyjskiej firmy Laney. Model HardCore Max 65R.
Moc 65 Wat. Spokojnie wystarczał mi na próby kapeli i koncerty w niedużych klubach. Głośnik Celestion 80 watowy. Ma dwa kanały - czysty (tak, ze gitara brzmi normalnie, bez tego brzzzzzzzz :P ) i przełącznik na kanał Crunch (gitara brzmi z rock`n`rollowym "brzzzzzzz" :P ). Oba kanały mają niezależny od siebie equalizer (bass, mid, treble). Piecyk posiada również Reverb (pogłos). Możliwość podłączenia kolumny 8ohm, wyjście słuchawkowe. Możliwość podłączenia CD-playera (ale tu mozna podpiac pod to komputer, wieże, telewizor, radio - bo wszystko ma taki sam sygnał. Czyli wzmacniacz gitarowy, ale jak ktoś ma inne potrzeby to spokojnie - mikrofon, bass, klawisze etc..
Cena - 450zł. Sprawdziłem, poszukałem - nowy taki stoi 850 . Wiec oszczedzasz 400zł, a działa i ładnie gra
Tu znalazłem taki w sklepie internetowym:
http://rockman.com.pl/pro...z-gitarowy.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum