Wysłany: 2008-10-11, 09:35 Książki na pierwsze lata politologii
Książki na pierwsze lata politologii
Mam do sprzedania kilka książek z pierwszych lat studiów. Są one używane ale w bardzo dobrym stanie.
• Kowalczyk K., Sielski J., "Partie i ugrupowania parlamentarne III RP", Toruń 2006 20 zł
• Malendowski, Spory i konflikty międzynarodowe 20 zł
• Encyklopedia Politologii Tom I "Teoria polityki" i II "Ustroje państwowe" 60 zł (dodam, że jeden tom w księgarni kosztuje 65 zł)
• Szmulik B., Żmigrodzki M. " Wprowadzenie do nauki o państwie i polityce", Lublin 2006 30 zł
• Studia z teorii polityki 3 tomy 30 zł
• Batowski H. "Między dwiema wojnami" 20 zł
• Pajewski J. "Historia powszechna 1871- 1918 20 zł
• Leksykon systemów politycznych 15 zł
• Otok S. Geografia polityczna 15 zł
• Goodman N. "Wstęp do socjologii" 25 zł
• Czubiński A. "Historia Polski XX wieku" 30 zł
KONTAKT: GG 1165916 (Proszę zostawić wiadomość) lub priv na forum.
Sprzedam:
1. „Studia z teorii polityki”, T. I, II, III red. A.W. Jabłoński, L. Sobkowiak 30zł
2. „Ustroje państw współczesnych” T. I, II, red. E. Gdulewicz 30zł
3. „Leksykon systemów politycznych”, T. Goduń, M. Cygnarowski, S. Dudek, P. Iwaniszczuk 20 zł
4. „Wprowadzenie do nauki o państwie i polityce”, red. B. Szmulik, M. Żmigrodzki 30zł
5. „Ilustrowany leksykon historii XX wieku” B. Bankowicz, M. Bankowicz, A. Dudek 20zł
6. „Historia powszechna wiek XX” T. Schramm 10zł
7. „System polityczny RP” red. H. Lisicka wyd. 2001 15zł
8. „Administracja i polityka” red. A.Ferens, I. Macek 15zł
Lektury:
1. „Dwa komitety. Polska w planach Lenina i Stalina” T. Żenczykowski 8zł
2. „Noc generała” G. Meretik 5zł
3. „Oni” T. Torańska 10zł
4. „PRL dla początkujących” J. Kuroń, J. Żakowski 14zł
4. „Wprowadzenie do nauki o państwie i polityce”, red. B. Szmulik, M. Żmigrodzki
Ile chcesz za to ?:D
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-10-12, 14:40
kassinda napisał/a:
Pavulon, dajesz :lol-above: :lmao:
Nie wiem o co Ci chodzi, mała Basia to bardzo milutka dziewczynka... :lol-above: :lol-above:
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
jka ktos jest zainetresowany to proszę napisać smsa albo zadzwonić bo nie zawsze jestem na gg... i niemożliwe żebym była 14-latką ;p i jak ktoś chcę faktycznie kupić książkę to proszę o konkrety a nie tylko, że jestem zainteresowany ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum