Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Gotowe prace, mateiały źródłowe, sam raz na pracę magistersk
Grzegorz

Wysłany: 2009-10-20, 14:28   Gotowe prace, mateiały źródłowe, sam raz na pracę magistersk

Witam, mam do sprzedania notatki, materiały z pięciu lat studiów. Ponadto dysponuje książkami w formie ksera, m.in. :

1. Tarkowski, Jacek: Socjologia świata polityki. Warszawa : Instytut Studiów Politycznych Polskiej Akademii Nauk, 1994, s. 342
2. Tarkowski, Jacek: Socjologia świata polityki. Warszawa : Instytut Studiów Politycznych Polskiej Akademii Nauk, 1994, s. 182
3. Platon Państwo.
4. Ulicka, Grażyna.: Nowe ruchy społeczne :. Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1993.. 91 s.
Dodatkowo, wiem, że mam coś jeszcze o masonerii, pozycje prof. Kozłowskiego, prof Burgera.

Poza kserem, mam pozycje książkowe przydatne na Związki Wyznaniowe, Systemy Polityczne oraz partie polityczne. Musiał bym dokładnie sprawdzić co jest, ale są to pozycje wymagane na studiach.

Ponadto mam materiały, jak i gotowe prace z zakresu gospodarki światowej, gospodarki polskiej, systemu politycznego USA, wydarzeń grudniowych 1970 r., absorpcji funduszy unijnych danego powiatu i gmin wchodzących w jego skład. Na podstawie niektórych prac i zebranych materiałów, można napisać pracę magisterską, gdyż oparte są one na bogatej bibliografii i szczegółowej kwerendzie.

Chętnych proszę o kontakt na adres ZGB@interia.eu

Odpowiedz do tematu