Wysłany: 2009-12-04, 01:30
Przeczytalem to i nie dowierzam. Jak mozna byc takim skur.wysynem. To naprawde nie jest czlowiek, to jest bydle nawet gorsze od zwierzecia. Nie ma slow na takie zachowanie. Zmuszac wlasna zone do seksu z psem a nastepnie z synem - OCHYDA. Takich ludzi powinno sie wieszac albo wsadzac do komory gazowej. Najchetniej to bym takiego skur.wiela katowal ile sie da. W wiezieniu powinni go gwalicic dzien w dzien, godzina po godzinie by poczul sie jak smiec.
Najgorsze jest to, ze matka mogla z tym cos zrobic wczesniej i sama sie zglosic napolicje ale zapewne jak w tego typu historiach miala nadzieje, ze On sie zmieni i beda zyli dlugo i szczesliwie.
Przepraszam za przeklenstwa ale po przeczytaniu takiego artykulu emocje biora gore.
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-12-04, 01:47
Wiesz, zawsze może to być jakiś zdolny pismak, który się mocno napocił po to, aby liczba wizyt wzrosła ----> więcej pieniędzy z wyświetlanych reklam. Ale z drugiej strony nawet sobie nie zdajecie sprawy ile zła dzieje się za ścianami u waszych sąsiadów czy to z ubogich rodzin a nawet z bogatych, wg mnie nie ma wielkiej różnicy, procent ujawnianych patologicznych spraw w mediach jest niewielki.
Wysłany: 2009-12-04, 09:59
Szczepan napisał/a:
Wiesz, zawsze może to być jakiś zdolny pismak, który się mocno napocił po to, aby liczba wizyt wzrosła ----> więcej pieniędzy z wyświetlanych reklam.
W takim razie nie rozumiem po co zamiesciles ten artykul na forum? Chcesz by liczna wizyt wzrosla a moze sugerujesz nam, ze u Ciebie w domu dzieja sie niepokojace rzeczy i Galinka oklada Cie kabanosami?
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-12-04, 13:33
Czytanie ze zrozumieniem albo wziąłeś jakieś prochy Napisałem o tym że autor artykułu mógł tak zrobić, ale wcale nie musialo tak byc, a nie że ja go w zamieszczam w celu jakiejs ogladalnosci, co do tej sk.ur.wialej zlosliwosci to jest zalosna a wrecz idiotyczna . Poza tym nie jestem twoim tatusiem i nie bede ci mowil co masz ogladac i czytac a co nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum