Rok studiów: II
Wysłany: 2008-04-16, 23:50 You Can Dance - po prostu tańcz
W tym tygodniu odeszli Kasia i Filip w mojej ocenie prawidłowo Zaskoczył mnie Rafał który nie dość, że dobrze zatańczył, a do tego jeszcze mnie rozbawił swoją solówką (te miny :lmao: )
Może już macie swoich faworytów?? A jury ? Mi się najbardziej podoba Piróg a najmniej Pazura która ze znajomością tańca ma nie wiele wspólnego. A kinga Rusin też nieco wioche odstawia... pamiętam jak raz wystąpiła w takim stroju jak u baletnicy
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-04-17, 00:06
Ja bym się z Żanetką umówił
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
wchodze na to forum bardzo sporadycznie to fakt ktorego nie da sie ukryc ale jak widze dzial kultura w ktorym jest temat o ju ken dens to mi sie noz w kieszeni otwiera co to ma wspolnego z kultura wytlumaczy mi ktos... cytujac ulubione powiedzenia pawla-zenada
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
szczepanie osoba z twoim poczucie estetyki -podejrzewam- nie byla by w stanie skonstruowac posta w temacie ktory zadawalal by moje najbardziej upierwotnione potrzeby wyrazane za pomoca sztuki a ju ken dens nie ma nic wspolnego z kultura ewentualnie tyle co ma piernik do wiatraka i w tym momecie chcial bym zakonczyc te bezsebsowna polemike
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum