Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-04-23, 23:51
Ty tu się grzecznie nie witaj, tylko umieszczaj jakieś wiersze, bo zostałem ostatnio sam na placu boju
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Na imię mi Zbyszek. Pochodzę z Kołobrzegu. Dostałem sie własnie na politologię a oprócz tego studiuję jeszcze historię .
Jeśli chodzi o politykę jestem związany z Unią Polityki Realnej oraz członkiem zwyczajnym Klubu Zachowawczo-Monarchistycznego. W 2006 startowałem w wyborach samorządowych do Rady Miasta w Kołobrzegu, a w 2007 w wyborach parlamentarnych z okręgu wyborczego nr 40 . Jestem konserwatystą, antydemokratą i zwolennikiem wolnego rynku.
A także pomysłodawcą i redaktorem naczelnym encyklopedii internetowej Encyclopaedia Polonica .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum