Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2009-06-25, 20:47
The Hoff napisał/a:
Cytat nie super dokładny ale oddaje sens Szczepana wypowiedzi :
Cytat:
-W planie studiów zaocznych jest Pani jako dr zapisana...
-To jest błąd.
-aha , dobrze, bo juz sie martwiłem....
Ostatnio zmieniony przez Akwilon 2011-12-27, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-10-24, 17:04
Rozmowa na temat naszej ekstraklasy podczas meczu Legii z Koroną:
The Hoff:
to musial byc ostry bluzg ;P
ja:
ale tutaj nie liczy sie bluzg tylko obraza sedziego
ja:
to co jak powiem ze jestes adoptowany do sedziego to mi nic nie da bo nie bluzgalem ?
The Hoff:
no nie no , jak powie "ja pie.rdole co za decyzja" to jest zolta , ale jak powie " ku,r/wa ty pedale je.bany sprzedawczyku pie.rdolony wracaj do wroclawia gdzie twoje miejsce" to jest czerwona
The Hoff:
da ci zolta za adoptowanego
The Hoff:
ale juz za "jestes adoptowany a twoje prawdziwa matka opi.erdala paly w burdelu" to jest czerwona
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-10-25, 14:38
Wybacz, Alan, ale nie mogę się powstrzymać
Czytam właśnie "Kompleks Portnoya" Philipa Rotha i fragment jednego z dialogów brzmi następująco:
- Och, Naomi, może to najlepszy gatunek.
- Tchórz!
- Awanturnica.
- Szlemiel!
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: drugi
Wysłany: 2011-12-26, 16:25 OCZYWIŚCIE. *****
KAŻDY Z NAS, POSŁUGUJE SIĘ ŚRODKAMI W JAKIE WYPOSAŻYŁA GO RODZINA:
I doposażyło życie. To co mówi, pisze oraz to co robi, klasyfikuje Go i IDENTYFIKUJE jednoznacznie. ♥♥♥♥♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum