1 Grudnia ok. godz. 20 rusza nowy serwer gry Feartime. Chciałem tego powodu wszystkich zaprosić do zabawy razem z nami w tej grze MMO.
W grze Feartime wcielasz się w głównodowodzącego. Do dyspozycji posiadasz ponad 25 jednostek wojskowych. Jako dowódca wojsk będziesz przeprowadzać szybkie i skoncentrowane uderzenia, początkowo przy użyciu jednostek z czasów II Wojny Światowej, jak M4 Sherman, czy też Messerschmitt Bf 109. Z biegiem gry wynajdując nowocześniejsze technologie dające dostęp do co raz to potężniejszych czołgów i samolotów jak: czołgów M1 Abrams, myśliwców Lockheed F-22 Raptor, aż do broni ostatecznej zagłady - Rakiet jądrowych.
Gra powstała na całkowicie nowym silniku, największą różnicą w stosunku do innych gier tego typu jest innowacyjny modyfikator wszystkich jednostek występujących w grze. W skrócie polega to na tym, że do każdego rodzaju wojska (piechota, czołgi czy też lotnictwo) należy produkować jednostki najbardziej na każdą skuteczne - np. na nowoczesne czołgi typu M1 Abrams najskuteczniejsze będą samoloty o profilu przeciwpancernym, np. B2 Spirit, natomiast myśliwce typu F-22 Raptor będą bezskuteczne w spotkaniu z przeciwlotniczą jednostką, np. 2K22 Tunguska. Takie zróżnicowanie prowadzi to rozmaitych taktyk i planów strategicznych, co skutkuje świetną zabawą!
Oficjalny serwer gry rusza już 1 grudnia ok. godz. 20.00, ale rejestrować się można już od teraz.
Posiadam kartę graficzną RADEON 9600 i mam z nią problem. Mianowicie, w grach np. World Championship Snooker 2009 czy PES 9, które bez problemu powinny mi pójść (zwłaszcza, że PES kiedyś, przed formatem mi chodził), a teraz mam czarny ekran, gdy próbuję włączyć którąś z tych gier.:/
Próbowałem wszystkiego SP 3 zainstalowałem, Directx 9.0c i róźne stery próbowałem Omegi, Catalysty...
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-04-23, 23:55
Jeśli masz XP, to można zainstalować rosyjską, jedyną w swoim rodzaju Direct X 10.0 Ale pewnie te gry jej nie wymagają, a próbowałeś zainstalować patche do tej gry ? Czasami pomaga, tylko wtedy byś musiał pokombinować z crackiem do wersji. A stery do karty masz najnowsze ?
Już wiem :p Gra wymagała Pixel Shaders 3.0, a moja karta ma 2.0
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum