Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-01-31, 22:37
Dla każdego, który uważa, że hip hop to dno bez przekazu, które jest skierowane dla idiotow. Dla tych, którzy nie znają podziemia. Dla tych którzy uważają, że znają, ale nie kojarzą tego kolesia. Dla wszystkich ludzi ze Słupska - macie świetnego zioma. Dla tych którzy kochają hip hop i czują go całym sobą. Przesłuchajcie ten wyjątkowy kawałek. Pozdro.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Kawałek, brzmi jak wypowiedz :P
Ale dzieki za podsuniecie jego nazwy....posluchalem kilka jego utworow i naprawde wporzo
Nie podoba mi sie tylko to:
Jimson dissuje Magika
--
Ja polecam:
Molesta - kiedy śpisz.
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-01-31, 23:33
Bo on ma tak brzmieć
przesłuchaj koniecznie utwory Jimsona " Umrę Młodo" i "Gorąca Ofiara"
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Po obejrzeniu teledysku Mantra zespołu Indukti, na którym świetnie dopasowano muzykę, do scen z "Metropolis" Langa, postanowiłem zainteresować się nimi. Zacny zespół prog-rockowy, który na Last Fm, udostępnił jedną płytę za free. Warto posłuchać, zwłaszcza, że to nic nie kosztuje, a można zyskać ciekawe odkrycie muzyczne
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum