Rok studiów: II
Wysłany: 2008-11-23, 19:24
Błagam, tylko nie onet peel nie wiem jak sie do tego ustosunkowywać, ale ten tekst jest albo zywcem skopiowany z zachodniego artykulu, gdzie panuje inna mentalność, albo też opisuje 10% nastolatków, która nie odzwierciedla prawdziwego obrazu młodzieży.
Fajter napisal, ze czytanie boli, chyba mial racje.
"Dr Jacek Kurzępa jest socjologiem i terapeutą. Pracuje na Uniwersytecie Zielonogórskim. Wraz z zespołem naukowców i studentów przeprowadził setki rozmów z ludźmi w wieku od 13 do 19 lat. Przebadano 883 uczniów. Najliczniejszą grupą byli gimnazjaliści."
Wysłany: 2008-11-23, 19:29
szlemiel napisał/a:
Wraz z zespołem naukowców i studentów przeprowadził setki rozmów z ludźmi w wieku od 13 do 19 lat. Przebadano 883 uczniów. Najliczniejszą grupą byli gimnazjaliści."
Chyba prowadzil badania wsrod nieletnich prostytutek
883 osoby to niby powazna liczba? Polish joke
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-11-23, 19:33
Artykuł jest bardzo, bardzo prawdziwy. Zgadzam się z nim, spotkałem naprawdę wiele dziewczyn, które utożsamiają się z typem "kobiety wyzwolonej"
Smutne.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Ostatnio zmieniony przez Pawulon 2008-11-23, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-11-23, 21:29
szlemiel napisał/a:
Fajter napisal, ze czytanie boli, chyba mial racje.
"Dr Jacek Kurzępa jest socjologiem i terapeutą. Pracuje na Uniwersytecie Zielonogórskim. Wraz z zespołem naukowców i studentów przeprowadził setki rozmów z ludźmi w wieku od 13 do 19 lat. Przebadano 883 uczniów. Najliczniejszą grupą byli gimnazjaliści."
No i wlasnie, dzieki ze zapodales ten tekst, bo takich rzeczy to ja nie czytam
Pawulon napisał/a:
Artykuł jest bardzo, bardzo prawdziwy. Zgadzam się z nim, spotkałem naprawdę wiele dziewczyn, które utożsamiają się z typem "kobiety wyzwolonej"
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-11-23, 23:34
Prawda jest taka , ze wiekszosc z facetów leci na takie napalone laski wiec wydaje mi sie , ze to wasze oburzenie trąca hipokryzją
Choc pewnie zaraz odezwą sie głosy jak to sie brzydzicie takimi dziewczynami :P
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum