Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-11, 14:15 Zliczanie postów.
Do tej pory ze zliczania postów były wyłączone działy:
H-P, Kultura no i Sport. Dziś porządkując nieco forum stwierdziłem, że w dziale kultura jednak znajdują się wartościowe posty i przenosząc temat typowo do nabijania o słuchaniu muzyki do HP, włączyłem zliczanie z powrotem. Teraz pojawia się pytanie co robić ze sportem i imprezownią. Pamiętajcie, zależy nam na wartościowych postach. Jestem gotowy na zmiany, ale musiałbym poznać Wasze zdanie. Na pewno z naliczania odpada Hyde-Park, reszta działów jest do przedyskutowania.
Opcje w ankiecie:
1) Pakiet light: czyli zliczanie postów tylko w dziale polityka i kupię sprzedam...
2) Pakiet soft czyli zliczanie w polityce; kupię, sprzedam..; , a także w kulturze
3) Pakiet medium : polityka, kupię.., kultura i do tego doszłaby imprezownia
4) Pakiet hardcore czyli : polityka, kupię..., kultura, imprezownia i sport. (Czyli de facto wszystko za wyjątkiem HP)
/// koniec głosowania. 73% poparciem propozycja została przeforsowana.
Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-02-25, 23:12, w całości zmieniany 6 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum