Ja się zdaje na Ciebie Szczepan nie wiem czy to bezpieczne ale nie pozostaje mi nic innego hehe
Priorytetem jest jak najniższy koszt prowadzenia forum a forma dojścia do tego stanu rzeczy jest jak dla mnie drugoplanowa. Nie widzę problemu ze zmianą domeny, dlatego skłaniałbym się do opcji www.polius.com lub www.polius.com.pl
_________________ "Powiedz mi matko Polsko gdzie wychowywałaś dzieci swe
Ty dzisiaj płaczesz a one śmieją się...
Rozdarte rany masz setki lat, krwawicą swoją zalewasz świat
Bo znowu stanął przy Tobie nowy kat..."
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-03-10, 17:24
Właśnie przed chwilą, kwotą 122,00 zł, aktywa w postaci fantów zebranych przez forumowiczów a także sił i środków administracyjnych, zostały złożone w syjonistycznych rękach .
Suma fantów zebranych przez forumowiczów na chwilę obecną wynosi 48,00 zł. Chciałbym nadmienić, że zbiórka trwa dalej, bo za tydzień muszę opłacić serwer na kwotę 39,90 zł. Prawdopodobnie rekord w tym roku nie zostanie pobity, no ale cóż, krajzis każdemu dał popalić .
To ok, jak możesz to bądź tak o 12-10 przy 114, jak się da to wezmę ze sobą kijeva i będziemy tam czekać
ale bartek bez żółwia nie przyjdzie
_________________ Always remember, a fallen soldier
Always remember, fathers and sons at war
Always remember, a fallen soldier
Always remember, fathers and sons at war
Always remember, a fallen soldier
Always remember, buried in history
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-03-21, 15:15
Byłbym zapomniał. Macie sponsora , jeśli kogoś pominąłem, to dajcie znać . A co do uzbieranej kwoty, to wychodzi 73 zł, czyli o 5 złotych mniej niż rok temu (krajzis).
Forum zostało uratowane trudem naszym i waszym Raz zdobytego forum nie oddamy . Niech żyją stachanowcy co wyrobili 73 zł normy !
Mini statystyki:
Spektrum darowizn wg. roczników:
1 rok: 0 %
2 rok: 0 %
3 rok: 100 %
Rekordzista wpłaconej sumy:
Acik, Juve
Średnia wpłat:
~6 zł
Komitet centralny forum zastanawia się nad obowiązkowymi składkami za rok noszącym nazwę dekret Salamandry. Każdy kto wykupi konto premium będzie uprawniony do całodobowego korzystania z forum, natomiast dla pozostałych (kapitalistycznych pomiotów, zaplutych karłów reakcji) będzie nałożona godzina policyjna obowiązująca przez 23,59 godziny. Ci którzy się temu nie podporządkują i zejdą do podziemia, będą tropieni przez forumowe oddziały psów gończych im. Lenina, a nielegalne fora będą spamowane oraz zaaplikowane przez wirusy pod nazwą Fujarka wujka Stalina.
A co do uzbieranej kwoty, to wychodzi 73 zł, czyli o 5 złotych mniej niż rok temu (krajzis).
Normalnie żal! Wiem że idea była taka że wpłacał kto chciał i ile chciał,jednak patrząc na odzew społeczności poliusowej myślę że trzeba by się zastanowić nad wprowadzeniem obowiązkowej składki od każdego zarejestrowanego forumowicza.Wysokość tej składki do ustalenia choć myślę że 2zł by w zupełności wystarczyło. Nie może być tak że płaci garstka, większość wykłada Szczepan z własnej kieszeni a korzystają wszyscy!
To że forum zostało już opłacone nie oznacza wcale że nie można dawać wpłat nadal Szczepanowi,żeby był jak najmniej stratny.Naiwnie liczę na ludzką przyzwoitość pozostałych użytkowników forum którzy do tej pory tylko korzystają z dobrodziejstw forum nie dając w zamian,nawet tej głupiej symbolicznej złotówki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum