Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Składka na forum
@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-25, 23:55   Składka na forum

No cóż...stała się faktem ta straszna, niespodziewana rzecz. Kiedy zakładałem to forum, byłem uświadomiony, że będę musiał wybulać jedyne 36 zł. rocznie. Byłem w błędzie. Okazało się po pewnym czasie, że winny będę jeszcze wyciskać widoczne 122 złotych za utrzymanie rocznej domeny. Niby nie jest to tak ogromna kwota w przełożeniu na czas trwania, ale jednak kieszenie administratora forum wyschną.

Zwracam się teraz do ludzi dobrej woli, bo składka jest nieobowiązkowa i dobrowolna. Jeśli czujecie, że te forum stanowiło dopełnienie do Waszego spędzania wolnego czasu czy też czujecie się za nie odpowiedzialni, to proszę o wpłatę dowolnej ilości pieniędzy:

(O resztę danych do wypełnienia proszę się zwracać do mnie na PW)

Nawet złotóweczka będzie przyjaźnie odebrana, a pieniądze się nie zmarnują.

Temat ten będzie widniał do dnia 02.03.2009r. Potem stanie się już nieaktualny i zniknie.

Dla osób chętnych wpłacenia uznanej przeze mnie w miarę normalnej kwoty, przewidziana jest ranga "Sponsora forum" na okres pół roku. Pamiętajcie, każda sumka się liczy i nie obrażę się, jeśli to będzie nawet złotóweczka ;)

Pamiętajcie, że to forum cały czas się rozwija i perspektywa jego istnienia to co najmniej 3 lata jeśli nie dużo więcej zatem warto byłoby włożyć w ten projekt trochę $$, bo ta inicjatywa czyli skupienie wszystkich studentów w jednym miejscu nie jest pierwsza, ale jest jedyną która się udała :)

Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-03-03, 22:23, w całości zmieniany 2 razy  

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-02-26, 00:45   

Na Mnie możesz liczyć :)

jmk 

Wysłany: 2009-02-26, 11:17   

Pomozemy. :D
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.

Pawulon 

Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-26, 14:04   

Ja też się dołożę i nie chcę żadnego sponsora:)
Dam Ci na uczelni, po co wypelniać tyle papierków, Ty wypełnisz jeden, a każdy da Ci do ręki ile będzie chciał:)
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

Kacper 

Wysłany: 2009-02-28, 19:37   

Szczepano też coś dorzucę na tacę, forum się przydaje, tylko żebyś na tym nie zarobił cwaniaczku:D
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"

@Adm 

Wysłany: 2009-02-28, 20:18   

Na pewno nie zarobię, bo nawet jeśli przewyższy owe 122 złote (w co bardzo wątpię), to i tak przeznaczę resztę na koszt rocznego utrzymania serwera w wysokości 39 zł, które zapłace za tydzień, czyli łącznie 161.

Bardzo dziękuję za datki i zaufanie. Chciałbym zaznaczyć, że w poniedziałek nie spotkamy się na uczelni w celu przekazania mi sumy, z powodu nieobecności dr Jonczek, zaś trzeci jest naprawdę ostatecznym terminem i lepiej by było, ten kto może aby mi go przelał na konto, bo tak będzie mi po prostu łatwiej. Jeszcze raz dziękuję :) .

Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-03-03, 22:29, w całości zmieniany 2 razy  

@Adm 

Wysłany: 2009-03-10, 19:45   

Dodałem już znaczek sponsora, jeśli kogoś pominąłem to proszę przypomnieć. Będzie on widniał do końca wakacji.

Dzięki naszej akcji udało się uzbierać 76,50 zł. Resztę czyli 84,50 wziąłem pod swoje kopyta :cheers: .

Odpowiedz do tematu