Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-25, 23:55 Składka na forum
No cóż...stała się faktem ta straszna, niespodziewana rzecz. Kiedy zakładałem to forum, byłem uświadomiony, że będę musiał wybulać jedyne 36 zł. rocznie. Byłem w błędzie. Okazało się po pewnym czasie, że winny będę jeszcze wyciskać widoczne 122 złotych za utrzymanie rocznej domeny. Niby nie jest to tak ogromna kwota w przełożeniu na czas trwania, ale jednak kieszenie administratora forum wyschną.
Zwracam się teraz do ludzi dobrej woli, bo składka jest nieobowiązkowa i dobrowolna. Jeśli czujecie, że te forum stanowiło dopełnienie do Waszego spędzania wolnego czasu czy też czujecie się za nie odpowiedzialni, to proszę o wpłatę dowolnej ilości pieniędzy:
(O resztę danych do wypełnienia proszę się zwracać do mnie na PW)
Nawet złotóweczka będzie przyjaźnie odebrana, a pieniądze się nie zmarnują.
Temat ten będzie widniał do dnia 02.03.2009r. Potem stanie się już nieaktualny i zniknie.
Dla osób chętnych wpłacenia uznanej przeze mnie w miarę normalnej kwoty, przewidziana jest ranga "Sponsora forum" na okres pół roku. Pamiętajcie, każda sumka się liczy i nie obrażę się, jeśli to będzie nawet złotóweczka
Pamiętajcie, że to forum cały czas się rozwija i perspektywa jego istnienia to co najmniej 3 lata jeśli nie dużo więcej zatem warto byłoby włożyć w ten projekt trochę $$, bo ta inicjatywa czyli skupienie wszystkich studentów w jednym miejscu nie jest pierwsza, ale jest jedyną która się udała
Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-03-03, 22:23, w całości zmieniany 2 razy
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-26, 14:04
Ja też się dołożę i nie chcę żadnego sponsora:)
Dam Ci na uczelni, po co wypelniać tyle papierków, Ty wypełnisz jeden, a każdy da Ci do ręki ile będzie chciał:)
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Szczepano też coś dorzucę na tacę, forum się przydaje, tylko żebyś na tym nie zarobił cwaniaczku:D
_________________ "to był zwyczajny dzień z tych jakie tu są
przeszukali mnie pytali czy mam broń
powiedziałem mam, wymierzyli mi w skroń
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-28, 20:18
Na pewno nie zarobię, bo nawet jeśli przewyższy owe 122 złote (w co bardzo wątpię), to i tak przeznaczę resztę na koszt rocznego utrzymania serwera w wysokości 39 zł, które zapłace za tydzień, czyli łącznie 161.
Bardzo dziękuję za datki i zaufanie. Chciałbym zaznaczyć, że w poniedziałek nie spotkamy się na uczelni w celu przekazania mi sumy, z powodu nieobecności dr Jonczek, zaś trzeci jest naprawdę ostatecznym terminem i lepiej by było, ten kto może aby mi go przelał na konto, bo tak będzie mi po prostu łatwiej. Jeszcze raz dziękuję .
Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-03-03, 22:29, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum