Rok studiów: II
Wysłany: 2008-04-11, 17:08
Dziś udałem się do dziekanatu a konkretnie do kierownika ds. sekcji studentów czy coś w tym deseń... a szedłem ponieważ miałem tam ustalić czy dałoby się zamieścić link na stronie US, a konkretyzując to o<<TUTAJ>>
niestety pani nie było a ja jestem dosyć nerwowym człowiekiem i jak za tydzień znowu coś tam nie wyjdzie to forum przekształcimy tylko dla rocznika 2007-2012.
Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-04-11, 17:22
Link na stronie USu to taki średni pomysł moim zdaniem Może i zwiększy to prestiż Naszego Forum ale lepiej żeby zbyt dużo osób nie wiedziało w czasie sesji jak "jedziemy" po Wybranach i innych Kamolach - Śmietnikach
Wysłany: 2008-04-11, 17:33
pewnie, że tak tylko, że takie 'jeżdżenie' można ukryć bezproblemowo, czyli zablokować możliwość czytania dla niezarejestrowanych osób a nawet podwójne zabezpieczenie czyli jeszcze dodatkowe i jak link zostanie dodany to się o tym przekonacie, ale to będzie bezbolesne- zapewniam.
Wysłany: 2008-04-13, 15:47
szlemiel napisał/a:
Szczepan, dyskusja na temat formy forum ucichla
w dalszym ciagu jestem za opcja tylko dla naszego rocznika
z ew jednym dzialem, a nie kilkoma, dla osob z zewn
to jesli chodzi o moje zdanie
a tak w ogole, mam takie pytanie - mozna tutaj powiekszyc czcionke?
można właśnie widzisz tutaj powiększoną czcionkę.. wszystko można Można nawet większą jak kto woli
a co do kształtu forum .. możemy zrobić głosowanie na ten temat tylko że ja widzę same plusy forum wspólnego
+ wymiana doświadczeń między poszczególnymi rocznikami
+ możliwość podsuwania sobie różnych ściąg
+ forum by nie zamarło tak jak to jest teraz ... byłby klimat - byłoby życie na forum.
+ możliwość poznania przystojnych panów bądź też seksownych pań
+ pisanie na ogólnym forum dałoby nam cenne doświadczenie wysławiania się wobec osób których nie znamy a w dorosłym życiu będzie to przecież częste...
+ jak już wiele razy mówiłem... to co dotyczny nas można przed innymi ukryć ale jakoś ten argument jest przez niektórych pomijany, może go nie rozumiecie to wtedy odsyłam do słownika, niektórzy mówią tutaj "bez sensu , po co miałby ktoś patrzeć co ja robię" - takie argumenty oceniam na 2 bo ja mówię, że bez sensu jest takie ukrywanie się bo przed kim, przed czym?
+ idźmy na przód a nie w tył no ale cóż róbta co chceta.
- Alan mówisz mi teraz że jesteś przeciw, a więc myślę, że nie masz własnego zdania tylko ulegasz presji osobom którzy najbardziej na ten temat krzyczą chociaż dla mnie to jest ... "bez sensu"
pytam się.. kto jako pierwszy podsunął mi pomysł robienia forum dla wszystkich i kto zaproponował pomysł aby wywiesić kartki z reklamą forum na naszym uniwerku bo ja tego akurat nie wymyśliłem jako pierwszy.. co Ty na to Alan? A może mam omamy i zwidy ?
"nie tak się umawialiśmy Szczepan" nie jest ci teraz łyso ?
A teraz to co zrobione zostanie w najbliższym czasie:
- youtuber czyli dodanie opcji dodawania filmów z youtube poprzez dokonywanie tagów " [youtube]link do filmu[/youtube]
- wiadomości prywatne takie jak na fotce.pl czyli bardziej przejżysta
- naprawienie opcji dodawania własnych zdjęć do własnego profilu.
To co zrobiłem to zablokowałem oglądanie niektórych działów osobom niezarejestrowanym.
Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-04-13, 16:32, w całości zmieniany 3 razy
;p fajnie, to podpowiedz mi, gdzie mam tego dokonacc, bo nie chce mi sie szukac (chodzi oto, bym po wejsciu na strone widzial wszystko co jest napisane dwa razy wieksze)
a co do formy - ja jestem po prostu za glosem wiekszosci
Wysłany: 2008-04-13, 16:00
głos większości czyli autorytaryzm hehe bo ktoś musiał pokierować tymi którzy byli obojętni żeby potem doszli do "większości"
co do zwiększania czcionki będziesz miał ciężko ale jak inni będą chcieli jej powiększenia to się powiększy żeby była taka automatycznie.. jednak jeśli chcesz powiększoną to w każdym tekście musisz wpisywać tag:
Cytat:
wpisujesz "size" tylko ma być otoczony zamkniętymi nawiasami czyli [ size =12] tekst który piszesz i na końcu [/ size ]
jeśli aż tak bardzo ci na tym zależy to stwórz o tym temat i zrób ankietę, żeby naturalna czcionka była większa.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-04-13, 19:24
Szczepan, czy możliwe jest by w momencie pisania wiadomości widziec na dole kilka ostatnich postow pisanych w tym temacie ? Wiele for (poprawna forma ? :P ) daje taka możliwość. Fajnie tez by bylo jakby po wysłaniu posta byla informacja typu "w momencie pisania twojego posta pojawil sie kolejny w tym temacie".Taką opcje tez juz gdzies widziałem.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-04-17, 10:59
Troche to dziwne skoro sam wymysliles tamta gre a kazdy tam pisal na temat,nie bylo to typowo off topowe nabijanie postow. No ale jak chcesz, dla mnie to nie ma roznicy kto ile ma postow
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum