Rok studiów: II
Wysłany: 2008-11-13, 00:08
No mialem na myli te konstytucyjne zapisy i tam gdzie zabraniaja siac okreslone ideologie. Nie wiem czemu sie tak jakos napalacie bo wszystko leci po staremu.
No bo wiecie, tendencja na ogół w świecie jest taka, że nie można nie lubić Żydów, homoseksualistów, itp. Np. w Kanadzie (13. miejsce w rankingu wolności słowa - Polska ma 47. bodajże) to komisarz praw człowieka nakazał pewnemu pastorowi aby wyrzekł się swoich poglądów na temat homoseksualizmu, zakazano kazań w których by homoseksualizm krytykował (w prywatnych spotkaniach też nie może nic negatywnego powiedzieć) oraz ma zapłacić 7 tys. dol. kanadyjskich grzywny i opublikować przeprosiny. Ten sam komisarz praw człowieka z kolei odrzucił pozew przeciw zespołowi rockowemu, który w swych utworach namawia do zabijania chrześcijan.. jeden z utworów nosi z resztą nazwę "Zabij chrześcijanina". Komisarz stwierdził, że chrześcijanie nie mają się czego obawiać, a zespół nie stanowi zagrożenia.
Tak wracajac do tego, ktory w temacie o odwiertach Rydzyka najpierw usunal moj post (napisalem sie troche), a gdy napisalem to samo znowu, caly temat - kto to zrobil?
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-11-13, 09:53
Nie bede donosił wiec powiem tylko ,że zrobił to jeden z Przyjaciół forum :]
Nie martw sie jednak - solidaryzuje sie z tobą :P takie praktyki to jednak nie nowośc tutaj wiec sie przyzwyczaj.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2008-11-13, 10:46
Mateo napisał/a:
Tak wracajac do tego, ktory w temacie o odwiertach Rydzyka najpierw usunal moj post (napisalem sie troche), a gdy napisalem to samo znowu, caly temat - kto to zrobil?
Zrobił to człowiek mający poczucie tego gdzie się kończą granice przyzwoitości, a zaczyna się wojujący ateizm
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-11-13, 11:12
Mateo napisał/a:
Widzę, że jesteś dociekliwy :lol-above: . Tak to zrobił pontifex
Tyle czasu to trwało, aż wreszcie znalazłeś winnego. Proszę o najwyższy wymiar kary
Mam swoje zycie i nie siedze caly czas przed komputerem, nie mam na to czasu.
Dociekliwy jestem w sprawach dla mnie waznych, uzeranie sie na forum z czlowiekiem, ktory usuwa tresci, na ktore nie potrafi madrze odpowiedziec nie jest dla mnie, na szczescie, priorytetem.
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2008-11-16, 20:46
Cytat:
uzeranie sie na forum z czlowiekiem, ktory usuwa tresci, na ktore nie potrafi madrze odpowiedziec nie jest dla mnie, na szczescie, priorytetem.
W imieniu naszego kolektywu gratuluję Tobie, że masz inne priorytety.
Mądrze odpowiedzieć to ja potrafię. Tylko jak się widzi wypisane głupoty- to szkoda mądrości, bo to jak grochem o ścianę :lol-above:
Sylar napisał/a:
dam tobie pomacac jak zechcesz to i owo bys przekonal sie, ze wszystko jest na miejscu i w jak najlepszej formie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum