Czytajac ww. tekst parschnalem herbata na ekran monitora :P
Damian, jednakze moi przedmowcy maja racje, trzymajmy sie regulaminu forum, po to on jest. Zarty zartami, ale komus one nie pasuja, to powinno sie spasowac i juz.
A ja prosze o ostrzeganie poszczegolnych uzytkownikow droga wiadomosci prywatnych, jak to sie robi w wiekszych serwisach. Swoja uwage kieruje rowniez do siebie
Wysłany: 2008-11-12, 23:01
Wnioskuje o to by moderatorzy i przyjaciele nie mogli usuwac tematow oraz edytowac postow bo dzieki temu moga sobie robic co chca. Wg mnie taki przywilej moze miec tylko admin chociaz i w tym przypadku bym sie powaznie zastanawial
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-11-12, 23:52
Będą usuwane te, co zawsze, tam gdzie jest kłótnia poprzez bluzganie na siebie i te, co są niezgodne z regulaminem. Za poglądy nie będą usuwane, chyba, że te poglądy są skrajnie pojechane. A no i te, które są nie na temat wg. punktu 1go regulaminu. P.S cieszę się, że podobają się wam emoty, jak chcecie moge dać wszystkie z tej listy:
http://www.skyscrapercity...d=vB_Editor_001
Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-11-12, 23:54, w całości zmieniany 1 raz
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-11-13, 00:00
No ja pewnie też. Jakby nie mozna było sobie nienawidziec niemców, arabów, a traktować Obamę jak "cierna durna cieławieka" :P
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum