Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-05-28, 17:16
No jednak nie można samemu decydować za co chce się przyznać "pomógł" - zabrano mi nagrodę od Michała...
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-06-03, 16:53
Okazało się, że błąd polegający na tym, że nie da się dodać powszechnego pliku "Doc" da się naprawić. I naprawiłem i przepraszam, że wcześniej się tym nie zająłem bo myślałem, że się nie da. W każdym bądź razie już działa i można zamieszczać wszystko. Przyjemnego zamieszczania notatek życzę ;]
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-05, 23:29
Nie brechtajcie się z niego za każdym razem, bo się chłopak zrazi :P A przecież jest zajebisty i pewnie każdy go uwielbia
Doobranoooocccc
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum