Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-04-17, 11:25
Albo naliczamy wszystko albo w ogole. Nie wiem czemu akurat hyde park zostal wylaczony.Szczepan sam zaklada w nim tematy a potem jest zly , ze sie w nich tak duzo pisze.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Czy sa naliczane posty czy nie - a co to za roznica? Byleby tylko tresci postow nie znikaly, jak to ma miejsce teraz.
_________________ Alan z Myśliborza
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-17, 11:30
hydepark sluzy nabijaniu postow, a niepotrzebne jest dodawanie postow, kiedy bardzo czesto pisze sie w tym dziale beznadziejne glupotki.
Aha, zeby nie bylo znowu jakiejs dziwnej akcji, mysle, ze to koniec tematu, nie potrzeba tam nabijania, bedzicie sie scigac kto ma wiecej ?To jest w ogole nie potrzebne.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-04-17, 11:58
Dobra nabijanie nabijaniem ale co Szczepanowi przeszkadza drobne odejscie od tematu w temacie Big brother ? Przeciez wywiazala sie fajna dyskusja. Trzymanie sie sztywno zawsze tematu jest glupie bo nawet jak ktos wspomni o czyms ciekawym to nie mozna sie do tego juz odniesc bo bylo by to sprzeczne z glownym topikiem. Chyba mamy sie czuc swobodnie na tym forum a nie czuc ciagla kontrole.To sie mija z celem. To prawie ,ze ingerencja w wolnosc slowa i swobode wyrazania mysli. Co te drobne odejscia tak strasznie przeszkadaja ,ze od razu trzeba czyscic i kasowac ????
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-17, 12:11
tak, ja rowniez nie zgadzam sie z kasowaniem postow, kiedy odchodzi sie z tematu, zrobie wszystko by tak nie bylo
Jolinka [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-17, 15:33
Mi sie wydaje ze jest to objetne czy posty sa naliczane czy tez nie niech bedzie w miare natrualnie i juz...co do kasowania postow przez szczepana to on chce tylko zeby byl porzadek na forum i po prostu pwoaznie traktuje to...ja zareczam ze nie chce zle jedynie zeby mzoan bylo sie w tym wszystkim polapac. Niech Szczepan robi swoje my robmy swoje( rozmawiajmy sobie) i najlepiej nie klocmy sie
Moim zdaniem w hyde parku nie powinien kasowac bo tam gadamy sobie o glupotach wiec to malo wazne czy na temat czy nie!? Ale w uniweryteckich sprawach to fakt nie porzadku pilnuje i przeciwko temu nie jestem. Trzeba znac umiar a nie byc straznikiem teksasu i wszystko wycinac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum