Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Ogłoszenia Drobne
Rzeżnik-Wędliniarz 

Wysłany: 2008-12-12, 18:36   

dobry pomysł, jestem za ;D

mechlin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-12-12, 22:09   

a jak dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia :P

@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-22, 01:40   

Pewnie zauważyliście, że obrazki wstawiane do postów były za małe. Poprawiłem.

Wdrażam kolejny pomysł. Aby wyłączyć opcję ukrywania się. Od tej pory każdy byłby dostępny. Głosowanko poszło.

^JuVe 

Wysłany: 2009-02-22, 11:01   

Szczepan napisał/a:
Aby wyłączyć opcję ukrywania się

nie widze takiej potrzeby szczepann;p

"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "

Pawulon 

Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-23, 15:18   

Żenada. Na każdym forum można się ukrywać jeżeli ktoś ma taką potrzebę - to jego indywidualna sprawa i nikt nie powinien się do tego wtrącać. Chcesz być widoczny? to sobie bądż. Nie chcesz? No to nie bądź. Śmierdząca kwestia pachnąca lewacką "równością", która tak naprawdę jest nikomu niepotrzebnym ograniczaniem swobody...
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

*annie 

Wysłany: 2009-02-23, 16:55   

.. no bo fajnie jest widzieć, że tyyyyle osób było na forum.. jejejeje! a nawet w czasie gdy był największy ruch na forum nastąpiła pewna ingerencja..
jestem przeciwna temu wyłączeniu tej funkcji.

@Adm 

Wysłany: 2009-02-23, 17:43   

Pawulon napisał/a:
Śmierdząca kwestia pachnąca lewacką "równością", która tak naprawdę jest nikomu niepotrzebnym ograniczaniem swobody...

Forum to nie polityka.

annie napisał/a:
.. no bo fajnie jest widzieć, że tyyyyle osób było na forum.. jejejeje! a nawet w czasie gdy był największy ruch na forum nastąpiła pewna ingerencja..

Tu nie chodzi o mnie, bo ja i tak widzę wszystko i wszystkich więc argument nie trafiony. To jest propozycja, a ponieważ większość osób na forum wg ankiety chce odkrycia to miejcie pretensje nie do mnie, a do tych którzy tak głosowali ;)

*annie 

Wysłany: 2009-02-23, 17:56   

Szczepan napisał/a:
Tu nie chodzi o mnie, bo ja i tak widzę wszystko i wszystkich więc argument nie trafiony. To jest propozycja, a ponieważ większość osób na forum wg ankiety chce odkrycia to miejcie pretensje nie do mnie, a do tych którzy tak głosowali ;)

nie ma tutaj mowy o pretensjach. skoro i tak wszystkich widzisz.. ale pomysł wyszedł od Ciebie.. to dziwne, inna sytuacja byłaby gdyby nikt z tego nie korzystał, a teraz osoby które to robią są pozbawione tego.. a poza tym każdy może każdego zobaczyć, wystarczy wejść w użytkownicy i odpowiednio posortować :]

Pawulon 

Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-23, 18:12   

Jako student politologii powinieneś zdawać sobie sprawę, że w życiu prawie każde zachowanie jest ukierunkowane w ten sposób, że można nazwać je politycznie rozpoznawalnymi - czyli konserwatywnymi, liberalnymi, socjalistycznymi, itd...

I tak jak i życie toczy się swoimi prawami, tak i forum pewne prawa powinno szanować. Na Naszej klasie można ukryć swoją obecność, na gg można ukryć swoją obecność, na tlenie mozna ukryć swoją obecność, na każdym forum internetowym można ukryć swoją obecność...i tu powinno dalej tak być!
Co kogo to interesuje, że jestem teraz na forum? to moja prywatna sprawa i nikomu nie muszę się tłumaczyć dlaczego tak chcę. Tak samo jak nikt nie musi nikomu tłumaczyć dlaczego kupuje "Politykę", a nie 'Wprost", dlaczego siada zakładając nogę na nogę, dlaczego nosi długie włosy, itd...
Dlatego apaluję - to nie jest do Szczepana, a do tych którzy zgadzają się na tę pier...KONTROLĘ JAK ZA CZASÓW KOMUNY - wyluzujcie się i pozwólcie każdemu z osobna decydować odnośnie swoich spraw.
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

Papa Midnite 

Wysłany: 2009-02-23, 18:29   

Dawno wiekszych bzdur nie czytalem...chyba, ze w Fakcie

Chyba naprawde sie nudzicie, gdyz szukacie problemow tam gdzie ich nie ma.

Idzcie sie dotlenic moze pomoze.

I zeby nie bylo, ze sie w tym temacie nie wypowiadam oznajmiam, ze glosuje przeciw szczepanowej opcji.
Peace

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-02-23, 21:04   

Już teraz Pawulon nie da rady powiedzieć, że poszedłeś pić a nie, że pół nocy waliłeś Niemca w hełm :hihi:

Macie problemy, że aż tata wchodzi mi do wanny :D

@Adm 

Wysłany: 2010-06-05, 22:10   

Dzisiaj wstawiłem nowy bajer - favikonę czyli ikonę w pasku adresu - jeśli ktoś tego nie widzi, powinien wyczyścić pamięć cache i cookies w przeglądarce i wówczas się pojawi. Nad napisem US jest gryf, picowałem go jak najlepiej żeby był widoczny ale już lepiej się nie da. Wszelkie sugestie mile widziane ;) .

Kruchy 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-06-05, 22:22   

Jak wywalisz tą ''czerwoną plamkę'' będzie ładniej ;)

@Adm 

Wysłany: 2010-06-05, 22:41   

No właśnie wiem, ale to jest nasz gryfuś i to byłaby zbrodnia :/ Ale chyba na to wygląda że będę musiał tak zrobić.

szlemiel 

Wysłany: 2010-06-05, 23:51   

Dobrze jest :)

Odpowiedz do tematu