_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-23, 15:18
Żenada. Na każdym forum można się ukrywać jeżeli ktoś ma taką potrzebę - to jego indywidualna sprawa i nikt nie powinien się do tego wtrącać. Chcesz być widoczny? to sobie bądż. Nie chcesz? No to nie bądź. Śmierdząca kwestia pachnąca lewacką "równością", która tak naprawdę jest nikomu niepotrzebnym ograniczaniem swobody...
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
.. no bo fajnie jest widzieć, że tyyyyle osób było na forum.. jejejeje! a nawet w czasie gdy był największy ruch na forum nastąpiła pewna ingerencja..
jestem przeciwna temu wyłączeniu tej funkcji.
_________________ chociaż dla wielu to skandal jest..
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-23, 17:43
Pawulon napisał/a:
Śmierdząca kwestia pachnąca lewacką "równością", która tak naprawdę jest nikomu niepotrzebnym ograniczaniem swobody...
Forum to nie polityka.
annie napisał/a:
.. no bo fajnie jest widzieć, że tyyyyle osób było na forum.. jejejeje! a nawet w czasie gdy był największy ruch na forum nastąpiła pewna ingerencja..
Tu nie chodzi o mnie, bo ja i tak widzę wszystko i wszystkich więc argument nie trafiony. To jest propozycja, a ponieważ większość osób na forum wg ankiety chce odkrycia to miejcie pretensje nie do mnie, a do tych którzy tak głosowali
Tu nie chodzi o mnie, bo ja i tak widzę wszystko i wszystkich więc argument nie trafiony. To jest propozycja, a ponieważ większość osób na forum wg ankiety chce odkrycia to miejcie pretensje nie do mnie, a do tych którzy tak głosowali
nie ma tutaj mowy o pretensjach. skoro i tak wszystkich widzisz.. ale pomysł wyszedł od Ciebie.. to dziwne, inna sytuacja byłaby gdyby nikt z tego nie korzystał, a teraz osoby które to robią są pozbawione tego.. a poza tym każdy może każdego zobaczyć, wystarczy wejść w użytkownicy i odpowiednio posortować :]
_________________ chociaż dla wielu to skandal jest..
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-23, 18:12
Jako student politologii powinieneś zdawać sobie sprawę, że w życiu prawie każde zachowanie jest ukierunkowane w ten sposób, że można nazwać je politycznie rozpoznawalnymi - czyli konserwatywnymi, liberalnymi, socjalistycznymi, itd...
I tak jak i życie toczy się swoimi prawami, tak i forum pewne prawa powinno szanować. Na Naszej klasie można ukryć swoją obecność, na gg można ukryć swoją obecność, na tlenie mozna ukryć swoją obecność, na każdym forum internetowym można ukryć swoją obecność...i tu powinno dalej tak być!
Co kogo to interesuje, że jestem teraz na forum? to moja prywatna sprawa i nikomu nie muszę się tłumaczyć dlaczego tak chcę. Tak samo jak nikt nie musi nikomu tłumaczyć dlaczego kupuje "Politykę", a nie 'Wprost", dlaczego siada zakładając nogę na nogę, dlaczego nosi długie włosy, itd...
Dlatego apaluję - to nie jest do Szczepana, a do tych którzy zgadzają się na tę pier...KONTROLĘ JAK ZA CZASÓW KOMUNY - wyluzujcie się i pozwólcie każdemu z osobna decydować odnośnie swoich spraw.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: II
Wysłany: 2010-06-05, 22:10
Dzisiaj wstawiłem nowy bajer - favikonę czyli ikonę w pasku adresu - jeśli ktoś tego nie widzi, powinien wyczyścić pamięć cache i cookies w przeglądarce i wówczas się pojawi. Nad napisem US jest gryf, picowałem go jak najlepiej żeby był widoczny ale już lepiej się nie da. Wszelkie sugestie mile widziane .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum