Wysłany: 2008-04-20, 22:04 nowa nazwa dla hade park w hade parku ;)
żeby nie było bałaganu oraz pomyłek (bo powiem szczerze że mi się myli ten hade park od głównego) chciałabym zaproponować zmianę nazwy działu hade park, aby wprowadzić rozróżnienie oraz różnorodność mamy pewnie troszkę wyoraźni więc pomyślmy i wykażmy się inwencją mam nadzieję że mnie poprzecie liczę na was
Można ogłosić konkurs wpisujcie tu swoje pomysły i najlepszy wygra
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-04-20, 22:24
^ ^ hehe dobre, przenioslem topik dla porządku... no a co z innymi dzialami ? juz sie Wam podoba Strefa alkoholowa ? najpierw sapy a jak robić to cisza...
Nie wiem, czy Szczepan oto Ci chodzilo, ale latwiej cos glupiego palnac niz cos madrego wymyslec Mi osobiscie akurat te nazwy dzialow sie podobaly. Zreszta, ja Tobie mowilem, jakie jest moje wyobrazenie o forum. Czesciowo sie ze mna zgodziles, czesciowo nie, co widac po zerowych postach. Widziales forum II roku politologii? Jest tam ponad sto osob. Niezle, co nie?
Ale cieszy mnie Twoja otwartosc - ja bym ten temat rozszerzyl - czy chcecie jakies nowe dzialy, czy ktores Wam przeszkadzaja, a jesli tak, to czy wystarczy zmienic ich nazw czy po prostu je usunac
Odpowiadam - dzialy II roku itd sa niepotrzebne, nad reszta tez sie warto zastanowic, ale ze wzgledu na pozna pore, dzis przynajmniej ja juz nic nie wymysle
_________________ Alan z Myśliborza
Jolinka [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-20, 22:56
Każdemu pasuje cos innego Alanie wiec nie wiem czy Szczepan da rade sie do wszystkich dostosowac z tym forum...musialby chyba przestac studiowac a duza czesc czasu spedza tez w pociagu :P
Wiec moze zamiast postawy iście roszczeniowej wypracujemy miły kompromis? Bardzo by mnie to uradowalo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum