Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-03-18, 00:34 Księga Skarg i Wniosków
Księga ma służyć do zawiadamiania moderatorów Forum PoliUS o rzeczach, które was denerwują i gdzie moderator powinien interweniować, a także możecie tutaj przedstawiać własne idee dotyczące przyszłego wyglądu forum!!!!
Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-06-07, 00:26
Wnioskuję o niezwracanie uwagi na przekleństwa, wyzywiska i szarganie języka polskiego w tematach sportowych w trakcie ME :P
Poważnie proszę o to :P
Każdy z kibiców będzie chciał wyżyć się i podzielić uwagami dotyczącymi np. Niemców i wyrozumiałość, co do rozgrzanych do czerwoności głów, w trakcie mistrzostw byłaby jak najbardziej wskazana.
Reaguję emocjonalnie na takie wydarzenia i obawiam się, że skończę z jakimś banem bardzo szybko
Po mistrzostwach oczywiście nie obowiązywałaby już owa zasada :P
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Eee tam... Slowa mowionego nie jestes czasem w stanie opanowac, slowa pisanego jak najbardziej tak. Kazdy argument jest dobry, by pobluzgac na forum, co nie?
Wysłany: 2008-06-07, 11:03
Jak w kogoś uderza wyrażanie emocji przez przeklinanie to mam rade by nie zaglądał do działu sportowego.
Ja WIEM że jutro będą dominowały słowa gloryfikujące NASZĄ kadre za wspaniały mecz jaki zagrają.
Wysłany: 2008-06-08, 23:35
"gry komputerowe" są całkowicie niepotrzebne i nie cieszą się żadnym zainteresowaniem. Wniosek - usunąć.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Wysłany: 2008-11-16, 00:12
Mam gigantyczną skargę.
Ludzie, czy Wy wiecie, że na tym forum nie można napisać słowa g.e.j ?
Większą żenadę trudno znaleźć, to jakaś pieprzona hipokryzja, gdzie tu jest coś obraźliwego?
:: moj urolog dba o mnie jak moj tata :: to wyraz obcojezyczny wystepujacy w Slowniku Jezyka Polskiego PWN! Ten wyraz nie ma jednoznacznego pejoratywnego znaczenia, a tym bardziej nie jest wyrazem na wskros wulgarnym.
Arek, ale to nie ma co myslec, to reguluje m.in. Slownik Jezyka Polskiego, okreslajac, czy jest to wyraz wulgarny czy inny. Tego powinnismy sie trzymac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum