głosujesz przeciw mnie- a przez to, przeciw Bogu i Kościołowi
Głupie żarty...
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Pontifex idz sie lecz, usuwasz wszystkie wiadomosci z boxa, nawet te, które nie zawierają nic groszącego/złego/obrażającego. Lol.
Idz sie zbanuj w lazience.
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Wysłany: 2008-11-28, 18:40
jmk napisał/a:
Pontifex idz sie lecz, usuwasz wszystkie wiadomosci z boxa, nawet te, które nie zawierają nic groszącego/złego/obrażającego. Lol.
Idz sie zbanuj w lazience.
:lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above:
Do tej pory bylem bezstronny ale przed chwila zaglosowalem by odebrac Arkowi "prijaciela" Powod??? Zachowuje sie jakby byl cenzorem w PRL-u. Drogi kolego Pontifexie TU JEST POLSKA I NIE DAMY SIE ZASTRZASZYC JAKIEMUS PSEUDOKSIEDZU!!!
Nie w tym rzecz, czy ja mam czegos szukac, czy nie, ale jesli ktos zabiera tutaj glos, to prosze o konkretne uwagi, a nie rzucanie hasel.
Z avatarem jak najbardziej sie zgadzam, zmiana regulaminu na bardziej restrykcyjny jest niezbedna. Do zmian moim zdaniem powinno dojsc jak najszybciej. Jednakze to nie zalezy ode mnie. Swoje propozycje Szczepanowi przekaze jeszcze dzisiaj.
Acik, nie robmy sobie jaj. Taki avatar nigdzie by nie przeszedl, tylko tutaj nie wiem czemu wciaz widnieje. To prowokacja, ja ja rozumiem. Jednakze niedopuszczalna.
Damian, problemem jest celownik, nie osoba na nim ukazana.
Na cywilizowanych forach avatary z celownikiem tudziez przekreslonym kolkiem sa zakazane. Z jakiego powodu? Bowiem dochodzi do takich naduzyc, jak teraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum