Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-11-24, 22:12
Ja rowniez wnioskuje o to aby pozbyc Arka praw moderatora. NIe to ze mam cos do niego jako do osoby ale jego praktyki jako moderatora sa nagannei niedopuszczalne.
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2008-11-25, 07:00
Oprócz tematu o o. Rydzyku, to żadnych innych teamtów nie usuwałem. Posty pojedyńcze tak, ale one obrażały mnie. Jak tamwrzucaliście ministrantów, księży z pedałami do jednego worka. Tak się skałada, że ministrantem jestem już 11 lat :] , a księdzem prawie miałem być , więc to co tam było napisaneobrażało mnie.
Jak chcecie pisać o księżach- zboczeńcach (a tacy są też , jak w każdym innym środowisku w dzisiejszych czasach), to piszcie o konkretnym przypadku- imię, nazwisko, miejscowość. Wtedy ja mogę służyć szczegółami, które zaszłyszałem z plotek.
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-11-25, 15:45
Ja tam w poczynaniach Arka nie widze wielkich grzechów - temat skasował, przez brak doświadczenia, chociaż mój system wymonitorował kilkanaście kastracji postów, ale z relacji świadków nie były one górnolotne OK niech bedzie ta ankieta. Minimalna liczba głosów: 10.
Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-11-25, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-11-25, 15:46
Patriarcha Yaboli napisał/a:
Większość osób na forum ma już serdecznie dość poczynań Arka, proponuje Ankiete nad odwołaniem
Jak to się ludzie zmieniają? Tu na forum mnie obrażałeś , ale jak chciałeś zerżnąć artykuły z Konstytucji RP na instytucjonalizację bezpieczeństwa państwa, to byłeś miły i Ci nie przeszkadzało, że bierzesz je od ministranta . Może wtedy miałeś problem z percepcją ?/
[ Dodano: 2008-11-25, 15:47 ]
Szczepan napisał/a:
OK niech bedzie ankieta.
Pamiętaj Szczepan, że demokracja nie jest idealnym ustrojem. W demokracji mogą się wypowiadać normalni, ale i też uzależnieni
Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-11-25, 15:49
pontifex napisał/a:
Jak to się ludzie zmieniają? Tu na forum mnie obrażałeś , ale jak chciałeś zerżnąć artykuły z Konstytucji RP na instytucjonalizację bezpieczeństwa państwa, to byłeś miły i Ci nie przeszkadzało, że bierzesz je od ministranta . Może wtedy miałeś problem z percepcją ?/
Jak gadasz głupoty to jak mam nie reagować A to, że księża wg Mnie to pedofile i złodzieje nie było bezpośrednio do Ciebie. Trochę umiaru.
Wysłany: 2008-11-25, 15:53
Patriarcha Yaboli napisał/a:
A to, że księża wg Mnie to pedofile i złodzieje nie było bezpośrednio do Ciebie. Trochę umiaru.
Tacy też się zdarzaj, jak i z resztą wszędzie. Ale Ty piszesz ogónie i wrzucasz ministrantów, księży do jednego worka z pedałami. Pamiętaj, że jestem ministrantem,a księdzem prawie miałem być
Myślę, że więcej patologii i zboczeń występuje u ludzi nadmiernie lubiących wódkę (tak jak Ty), niż w Kościele hierarchicznym. :] Przecież dużo było i jest przypadków gwałtów po pijaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum