Wysłany: 2008-06-09, 20:07
Rafał jest Wielkim fanem polskiej kadry dlatego niech przyjdzie na mecz a Austriakami to pobluzga sobie jak nigdy na kadre austriacką tak jak wczoraj bluzgalismy na Niemców
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-09, 20:33
Wiecie jaki jest Rafałek...trzeba mu wszystko dokładnie i spokojnie wytłumaczyć, bo inaczej zawał od razu, a że tym razem według mnie mógł być negatywnie zaskoczony, to stanąłem w jego obronie, bo sam myśli nie sformułuje tylko zacznie irytować się i obrażać
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
nasz kolega,przyjaciel,kompan od kieliszka-mowa tu o Leninie- został niesłusznie zbanowany przez wszechwładnych Moderatorów!!! Nie znam dokładnie szczegółów jednak znając dobre serce mego kompana staje murem za nim i APELUJE do MIŁOŚCIWIE NAM PANUJĄCYM NA FORUM-NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ Odwołuję się do waszego poszanowania wolności słowa i poglądów,oraz możliwości swobodnego wyrażania swoich opinii na dane tematy z którego brakiem nie raz się sam spotkałem...ale nie o tym mowa
Czekam na odblokowanie Towarzysza LEnina i powrót do normalności.
Dziękuję za uwagę
Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-09-09, 22:23
ja rówież apeluje o to. Nie moze tak byc ze banuje sie swoich. Nie jeden litr wódki z Lenin wypilismy i nie nalezy banowac ludzi za to, ze maja swoje poglady - nie wazne jakie by one nie byly. Takze podpisuje sie pod tym. Yabol Patriots o to apeluje
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-09-11, 10:02
Ja też apeluję i informuję, że naślę policję na to bezbożne miejsce, gdy uczynicie przeciw naszej woli! Niech żyje wolny Tybet i wolny Lenin!!
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-09-16, 23:36
1) z tego co widze, kolega Lenin nie dostał bana, takich tutaj nie mamy.
2) Lenin nie dostal czesciowej blokady na pisanie za swoje poglady.
3) Lenin obrazil trzech kolegow na forum i powinien publicznie przeprosic ale domyslam sie ze tego nie zrobi
4) juz dawno zostalo mu to darowane, pewnie o tym nawet nie wie
5) Zmieniam system przyznawania ostrzezen. Od dzis otrzymuje sie jedno, a czas blokady na pisanie (brig) 2 dni, jesli nie poskutkuje, bedzie 3 dni. Wczesniej bylo 3/30
elo elo 320.
Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-09-17, 10:48, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-09-17, 10:22
Przestraszyles sie, ze na US skopią tobie pupe? :P
Trzeba bylo taki regulamin wczesniej wprowadzic jak mi bana dawales.
Masz przerabane jak Cie spotkam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum