Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-05-11, 22:06
Szczepan daj sobie na luz z tym kasowaniem postow. Rozumiem ,ze popelniles malą wtope z tym Blackburn ale to nie powod by od razu dziesiatki postow (NA TEMAT) kasowac...
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-05-11, 22:32
te wywody Wasze z Michałem machnalem moze i niechcacy, ale co do reszty sie nie zgadzam. Rafale, rzecz ciebie nie dotyczy a wiec wtracanie sie w nieswoje sprawy to tez nie takt. Zwlaszcza z aspektu prawnego, nazywaniem tego nie takt. A Ty Damian nie masz niczego do roboty tylko czepiac sie o błahostki.
Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-05-11, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-05-11, 22:36
Gdyby to bylo pierwszy raz to bym nic nie powiedzial ale bez przesady...Ja czy Alan pisalismy tam posty na temat i na prawde nie rozumiem dlaczego zostaly usuniete. Jaki to ma sens ? Ty sie chyba musisz mocno nudzic.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Wysłany: 2008-05-11, 22:38
Wlasnie raczej odwrotnie, czepiasz sie mnie najbardziej. Daruj sobie. Sens taki, zeby nie siac fermentu, napisalem ze machnalem to przy okazji niechcacy, ile mam powtarzac. Dobranoc.
Wysłany: 2008-06-09, 17:11
kto mi znowu przyznał ostrzeżenie!!!!!, czy ta osoba wykaze się na tyle cywilna odwagą i się przyzna, mam na myśli moderatorów czy administratora, osoba ta zachowaniem takim wygłupiła, szczepan osoby które dostają bana muszą wiedzieć od kogo, zaczynacie naśladować stalinowską NKWD
Wysłany: 2008-06-09, 17:15
Rafcio napisał/a:
zaczynacie naśladować stalinowską NKWD
uhhh dziekujemy, ze nam schlebiasz Dostales za to ze caly czas pisales caps lockiem a do tego bluzgales, mialo byc na bluzganie podczas euro przymykane oko, ale Twoje bluzgi nic nie wnosily do tematu. Samo "k... mać" zasluguje na potepienie.
Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-06-09, 18:54, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-06-09, 17:20
ile razy mam tobie to powtarzać,co ??? od czego jest caps lock, a ty się nie ciesz jeśli ty uważasz to za komplement to twoja znajomość historii leży, żal mi cie chłopie
Wysłany: 2008-06-09, 17:27
No cóż... to był żart.. szkoda że takich rzeczy nie potrafisz wychwycić. Poza tym nie takim tonem bo pożegnasz się na kilka dni z pisaniem. A caps - lock jest po to, żeby go nie używać na forum. Czytaj regulamin.
Rafcio, ostrzeżenie dostałeś ode mnie, za nagminny krzyk na forum, mimo próśb, abyś tego nie robił.. porównywanie pilnowania przestrzegania regulaminu przez osoby odpowiedzialne za forum do NKWD jest co najmniej nie na miejscu.. podobnie jak ocenianie wiedzy czy niewiedzy szczepana. dziękuję, eot.
_________________ chociaż dla wielu to skandal jest..
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-09, 19:25
Szczepan napisał/a:
uhhh dziekujemy, ze nam schlebiasz Dostales za to ze caly czas pisales caps lockiem a do tego bluzgales, mialo byc na bluzganie podczas euro przymykane oko, ale Twoje bluzgi nic nie wnosily do tematu. Samo "k... mać" zasluguje na potepienie.
Żadne bluzgi nic nie wnoszą do tematu. Nigdy. Rzecz w tym, że została wyrażona zgoda na używanie wyrazów wulgarnych podczas mistrzostw i apeluję do stosowania się do własnych słów, aby nie było nieporozumień takich jak ta z Rafałem. Więc albo wyrażacie zgodę na bluzgi podczas ME, albo nie, zdecydujcie się, bo jeżeli to był jeden z dwóch powodów przyznania Rafałowi ostrzeżenia, to niesłusznie, bo chłopak żył w przekonaniu, że może swobodnie używać owych wyrazów. Każdy z nas żyje w tym przekonaniu zresztą.
P.s - drugi powód też mnie nie przekonuje. Krzyczenie? Mnie jakoś uszy nie bolą od tego krzyku. I wiecie co....? Nikogo nie bolą. A dlaczego? Bo to internet i tu krzyku się nie słyszy, a widzi się jedynie więcej wykrzykników, które służą podkreśleniu emocjonalnej wypowiedzi do której każda osoba ma pełne prawo.
Tak więc zluzujcie z "internetowym życiem", gdzie wykrzykniki to darcie sie, emot " :lmao: ", to szaleńczy śmiech itd.
Szkoda kogoś karać za coś tak błahego.
Tylko nie rzuccie się na mnie od razu, wyraziłem swoje zdanie, a czy to cokolwiek zmieni, to już wasza sprawa. I tak nawet nie będę miał możliwości polemizować, bo nie działają mi strony, a piszę teraz od siostry.
Tak więc - luz...
Pozdro.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum