Wysłany: 2008-04-25, 22:52
szczepan omze i ma rację że nie nalezy nagminnie uzywac przeklenstw, ale sa tematy, sprawy gdzie trzeba poprostu przeklnąc i jeśli już to robimy, to poprostu ocenzorujmy je sami <wiecie ******> a bedzie dobrze i nie bedzie prolemow
po raz kolejny domagam się ostrzeżenia, to takie modne teraz
_________________ chociaż dla wielu to skandal jest..
Jolinka [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-25, 22:58
czy ciagle musi wszystkim cos nie pasowac? czy doczekam takiego dnia kiedy nie bede wlazcala kompa a tam milion dwiescie wiadomosci na gg ze COS znowu zrobilam zle. Miejscie litosc. Dochodza nawet do tego jakies durne bluzgi bo nei chce mi sie odpowiadac na kolejne zarzuty ze cos tam cos tam. Boze idzie sesja, ja mam nawet 2 ładna pogoda jest. Nie chce mi sie siedziec i ciagle sluchac jak to kazdemu zleeee. Po prostu juz nei moge. Oprocz tego przeklinania nic nie robie, spokojnie biore udzial w dyskusji i zachowuje sie jak kazdy nromalny uzytkownik. Czego jeszcze ode mnei chcecie? Nie rozumiem was. Bez odbioru. Dobranoc.
PRZESTANCIE PLUC TYM JADEM (do niektorzych) bo przez to nie chce mi sie juz tu nawet wchodzic :]
Ostatnio zmieniony przez Jolinka 2008-04-25, 23:02, w całości zmieniany 1 raz
już tam zaraz mocno podwórkowego.....prosze o ponowne rozpatrzenie sprawy :lol-above:
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum