Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-10, 22:08
Nie. Wystarczy mi zadowolenie wybranki. Ale karać kogoś za takie coś śmierdzi mi PRL.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-10, 23:20
Ja wiem, ze Was popek was nasłał, ale będę nieugięty. Jest takie coś jak regulamin i go należy przestrzegać. Ja nie wiem jak jest u Was w domu, może możecie się obrażać ale te proste zasady jakie są na forum powinny chyba być zrozumiałe Pozdro. Nikt nie będzie obrażał administratora forum
Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-02-10, 23:22, w całości zmieniany 2 razy
Nikt nas do nikogo nie wysyla. Znamy regulamin. Nie potrafisz ukryc niecheci do niego, a co do innych stosujesz przywilej, gdy przepisy sa lamane w bardziej razacy sposob. Tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum