Najlepsze są działania na wielu frontach połączyć akcje wypadało by ku CHWALE forum :thumbup: heeeh
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-05-17, 20:29
ja tez nie, ale są to ci, którzy rekrutują się jako przyszli studenci. To jest nasz główny rynek, gdzie możemy penetrować :P ja sledzilem ta strone jeszcze nawet w pierwszym miesiacu studiow..
O reklamie forum na uczelni razem ze Szczepanem glosno mysleli od samego poczatku. Decyzja nalezy do niego i do Was. Ona jest na tak, nic tylko zaczac cos w tym kierunku robic.
Niebieski pasek: Uniwersytet Szczeciński - http://www.us.szc.pl/politologia/ <zamiast> Tylko dla nas
Nowicjusze (Czy warto studiować politologię? Zapraszamy do integracji)
Pierwszy rok (Wszystko to, co dotyczy roku pierwszego) – Obwieszczenia / Pobieralnia / Terminarz
Drugi rok (Wszystkie błahe sprawy, które nas dotyczą) – Obwieszczenia / Pobieralnia / Terminarz
Trzeci rok (Wszystko to, co dotyczy roku trzeciego) – Obwieszczenia / Pobieralnia / Terminarz
Politologia (Coś dla wszystkich) – Pytania do I roku / Pytania do II roku / Pytania do III roku / Biurokracja / Koło naukowe
Archiwum (Coś na kształt IPN-u) – Rocznik 2006-2001 / Rocznik 2007-2012 / Rocznik 2008-2013
Niebieski pasek: Klub Forum
Polityka (Polityczne rozważania przyszłych politologów)
Hyde Park (O wszystkim i o niczym) – Nasza twórczość
Sport (Dla prawdziwych mężczyzn) – Piłka nożna
Zabawa (Strefa alkoholowa) - Album
Niebieski pasek: Sprawy Forum
Pomoc techniczna (Chcesz złożyć propozycje bądź skargę? Tutaj masz taką możliwość)
Pomysły i uwagi (Coś nie działa? Zgłoś tutaj)
Działy poszczególnych roczników dostępne tylko dla studentów danego roku. Dział politologia dostępny dla wszystkich. Dlaczego? Trzeba stworzyć nowym nieufnym userom możliwość swobodnej wymiany informacji. W innym wypadku I rok stworzy własne forum i tylko, i wyłącznie z niego będzie korzystać.
Co zaś do trzeciego roku - tę kwestię zostawiam administratorowi. Co zaś do biurokracji i koła naukowego - te subdziały zostaw mojej osobie. Jeśli nie uda rozruszyć się subdziału koło - zlikwidujesz go. Co się tyczy nowicjuszy - dla niezarejestrowanych.
Wszystko zostało myśle przeze mnie dokładnie przemyślane. Uwzględniłem Wasze jak i moje pomysły. Wasze jak i moje nazewnictwo. Mam nadzięję, że Ci Szczepan mój pomysł spodoba
Mysle, ze dla kazdej grupy u nas na boardzie drugiego roku trzeba zrobic "pod board" - nie po prostu temat dla kazdej. O ile w 1 roku nie bylo to potrzebne bo wszyscy mielismy te same przedmioty, to teraz kazda grupa ma co innego (z nielicznymi wyjatkami) i jesli wszystko bedzie w jednym miejscu to sie zrobi balagan.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum