Prosilem o odswiezenie, doczekalem sie, poszedles w miare dobrym kierunku, oto chodzi Szczepan
Jak cos, to jest gg, w ten sposob, nie na forum, tworzylismy to forum. Jak cos bede mial, jak inni cos beda mieli i chcieli, to dadza Ci znac.
_________________ Alan z Myśliborza
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-22, 12:56
no widzisz Alan, prawda zawsze w oczy kole, poza tym jesli Ty potrzebujesz polowinek by do dotrzec do niektorych to prosze bardzo. Mysle, ze i tak teraz juz nikt nie bedzie do nikogo docieral, bo nie odczuwa sie takiej potrzeby
Prawda w oczy kole? Chyba nie do konca rozumiesz to przyslowie czy powiedzenie
Adrian, jakos Twojego zdania nie podziela niereprezentatywna sonda Szczepana Ale mniejsza oto. Polowinki sa glownie dla zabawy. Bez przesadyzmu. Nie bedzie zainteresowania, nie bedzie imprezy. Nie bedzie nad czym rozpaczac.
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2009-02-22, 13:13
szlemiel napisał/a:
to forum tworza ludzie, ludzie, ktorzy nie sa akceptowani na roku
Odpowiedź:
Adr napisał/a:
Po drugie, Alan ty jestes akceptowany na roku ?
Wiemy, że jesteś za pewną małą grupą osób, m. in. w której imieniu głosisz takie poglądy.
szlemiel napisał/a:
kazdy bierze odpowiedzialny za swoje czyny
To sformułowanie dużo wyjaśnia.
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-22, 13:23
niech w koncu odezwa sie te osoby, w ktorych imieniu przemawiasz, bo to jest zalosne, a wiadomo, ze w choc niektorych kwestiach podpowiadaja Ci, co napisac, czego sie dowiedziec itd.
oj slabe istotki
Wiem, ze jestes reprezentantem tej grupy, ale to jest nieco niekonwencjonalne, bo wychodzi na to, ze tamte osoby zachowuja sie jak dzieciaki, bowiem wyglada to w ten sposob: "Ejjjj.... nie bedziemy sie juz tam wypowiadac, powiedz to innym, zeby tam nic nie pisali, zrobimy bunt, bo jestesmy ~fajni ".
Moze sie usmiales ale czy obrazanie sie na forum bo ktos zostal raz czy drugi troche pojechany ma sens? Nie kazde nasze opinie trafiaja do reszty i trzeba z tym umiec sie pogodzic!! Arek czesto jest "tepiony" za swoje poglady prawie przez cala nasza specjalizacje no i co ? Czy sie obraza? Odpowiedz brzmi NIE!
Zbynek, ale nie krzycz na mnie Nie odpowiem, bo to nie mnie dotyczy. Jest to kwestia indywidualna. Akurat chyba zaden z nas wzorem do nasladowania nie jest.
Po co chcemy zorganizowac polowinki? Bysmy troche sie dotarli. Proste.
a ja myślałem że po to by sie dobrze bawić;p Alan jeżeli jeszcze sie z kimś nie "dotarłeś" to już tego nie zmienissz:P żadna impreza tego nie zalatwi:)
co do Kuby:) to Szczepann daj mu swobode działania na forum;p
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-02-22, 17:57
To jest temat o tym, czy poziom tego forum jest niski i czy można go jakoś podnieść. Resztę rzeczy załatwiajcie sobie tutaj i w innych tematach do tego przeznaczonych.
ja tam nic nie mam do forum i kropka, tylko nie blokujcie mnie codziennie
Dobre zrodlo informacji, a to chyba jest sens tego. A co do poziomu, to każdy widzi i go tu kreuje więc jest w każdych oczach inny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum