Rok studiów: II
Wysłany: 2009-03-01, 00:56 Życie studenckie
Nie wiem czy to dobry dział, ale sądzę, że warto porozmawiać na temat spędzania wolnego czasu podczas studiów. Ponieważ na pierwszy ogień wychodzi Szczecin, tym bardziej warte jest zadumy. Na początek - ciężki kaliber czyli partnerskie zabawy napojem podczas jazdy komunikacją miejską:
widok zniesmaczonych przechodniów - bezcenny
Małe przeciąganie się, bo przecież dopiero wstało się z łóżka
Sparing psychologiczny
Oczywiście sposób na spędzanie czasu na studiach może być różny, chociażby poświęcanie się wielogodzinnym wytężeniom umysłowo fizycznym w bibliotekach i innych ośrodkach wiedzy ale o tym może wy mi opowiecie
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-03-01, 12:20
Heh, to się nazywa happening i też brałem w takich rzeczach udział, gdy byłem w teatrze
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum