Rok studiów: II
Wysłany: 2008-05-27, 00:15 Miss Miedwia
Wielki finał tegorocznych wyborów odbędzie się 6 lipca, na plaży OSiR w Zieleniewie, na scenie przy molo. Oprócz 16 pięknych plażowiczek, zobaczyć będzie można występy September i Martina Kesici.
Wybory poprowadzą, znana z "Tańca z gwiazdami" tancerka Edyta Herbuś oraz aktor młodego pokolenia, Kuba Wesołowski.
Początek imprezy - godzina 15. Miss Miedwia obsypana będzie nagrodami. Nagroda główna, to zielony skuter marki motobi.
Wyborom Miss Miedwia patronuje "Głos Szczeciński". Oficjalna strona internetowa wyborów, to www.missmiedwia.pl.
===================================
proponuję, żeby Ci którzy zostaną w domach po sesji, wspólnie zebrały się w centrum naszego województwa na jakieś browarki, pogaduszki... będzie napewno fajnie i ja będę na 100%
Ostatnio zmieniony przez Adm 2009-06-01, 22:40, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-06-23, 23:44
A oto moje księżniczki podczas sesji zdjęciowej. Ja trzymałem kamerę a one do mnie mrugały wzroczkiem. Nie ukrywam też, że już od dłuższego czasu ze wszystkimi się dogłębnie zapoznałem. Mam tam opinię "Czułego Szczepana", nieukrywam, że mi się to podoba zwłaszcza jak patrzą na moje Audi T-1000. Moją ulubioną księżniczką jest ta co ma majteczki i biostonosik na kształt puszczy amazońskiej i posiada powabne lekko kręcone blondo- ciemne włosy
Z roku na roku do Zieleniewa nad jezioro Miedwie przybywają coraz większe sławy. Podczas tegorocznego finału Miss Miedwia wystąpią gwiazdy, które podbijają europejskie sceny. Już 5 lipca zagrają: Morandi i Jay Delano.Scena w Zieleniewie już niedługo zapełni się gwiazdami i pięknymi kandydatkami wyborów Miss Miedwia. Takiej okazji nie można pominąć w wakacyjnym kalendarzu. Już teraz zarezerwuj sobie wolne na koncert i wielki finał wyborów
Wszyscy fani muzyki pop doskonale znają utwór "Save me", który podbija radiowe listy przebojów. Za ten hit odpowiedzialny jest duet popowo-dance'owy Morandi. Ma on już na swoim koncie 3 płyty. W 2005 roku nominowany był do MTV Europe Music Awards w kategorii najlepszy Wykonawca. Rok później udało mu się zdobyć nagrodę w kategoriach: Najlepsza Piosenka ("Beijo") oraz Najlepszy Teledysk ("Falling Asleep"). Fani duetu na pewno usłyszą także utwór „Angels”, jeden z najczęściej odtwarzanych hitów w stacjach radiowych.
Morandi na jedyny koncert w Polsce osobiście zapraszają
Holenderski piosenkarz Jay Delano kojarzony jest często z hitem "Here comes the sun", którym zasłynął jeszcze jako wokalista zespołu R'n'G. Fani podziwiali go także w 9 edycji programu "Taniec z gwiazdami", gdy tańczył z Kamilą Kajak.
Podczas finału Miss Miedwia będzie jednak promował swoje umiejętności wokalne i nową płytę, która ukazała się w grudniu 2008 roku. Jej nowy taneczny styl, odbiega trochę od dotychczasowych kompozycji ale na pewno Jay sięgnie także po swoje sprawdzone wcześniejsze utwory takie jak "Close to you" czy inne ballady w rytmie pop i r’n’b.
Wysłany: 2009-07-10, 14:46
Kilka filmów Przy Morandim bawiłem się w pierwszych rzędach Szkoda, że nie dali oficjalnego filmu z Morandiego, tylko Jay'a Delano ale widocznie chodziło o kasę, na youtube są marnej jakości Na imprezie bawiło się łącznie 7 tys widzów, było grubo, równie wtedy gdy ZAJEBIŚCIE
Tak śpiewał rok temu September, widać, że jej się zbytnio nie chciało, ale przynajmniej ani ona, ani Morandi nie śpiewali z playbacku Morandi dał czadu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum