Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-05-06, 00:00
dobra, Alan, napiszę co było 5 :P
W skrócie - przez praktycznie 3 dni nie trzeżwiałem.
Pierwszego dnia dałem najmocniej czego efektem były takie przygody jak : policja widziała raz jak sikam w miejscu publicznym - dali sobie spokój z gonieniem mnie, gdy przyspieszyłem kroku (wtedy też zresztą spotkałem naszych politologów z roku - tak coś mi się trochę kojarzy > za drugim razem juz biegli za mną, ale nie dali rady. Za trzecim zatrzymał mnie jeden i zaczął drzeć się na mnie, że "zaraz wjebię Ci mandat za szybkie przebieranie nóżkami" - nie udało mu się. krótkofalówka kazała mu lecieć gdzieś, więc spokojnie się wysiusiałem i poszedłem pić dalej. W moich akcjach należy wymienić również, że przytulałem obcego kolesia i mówiłem mu, że go kocham, jakaś obca pankówa rozpinała mi guziki u koszuli i macała po klacie (przypomniałem sobie o tym 2 dni pózniej), robiłem sobie zdjęcia z obcą dziewczyną, jak jedna chciała mój numer, to po pijaku podałem jej maila < >, prowadziłem obcego kolesia do domu, a następnie ukradłem mu piwo, bo stwierdziłem, że i tak nie będzie tego pamiętał, podszedłem do jakiejś obrzyganej pankówi, która zwisała na krawężniku, usiadłem obok niej, powiedziałem jej jeden wiersz, przytuliłem i poszedłem sobie dalej bez słowa, wylądowałem w jakimś obcym domu na parę godzin, gdy wracałem z kolegą do domu (nie wiem czy nas było więcej, nie pamiętam :P ) to...zgubiłem go mimo, że odwróciłem się dosłowanie na parę sekund. To był park, więc niby małe szanse na zgubienie, ale tak wyszło...następnego dnia dzwonił do mnie i pytał się co się działo dzień wcześniej i jak wyglądała nasza droga powrotna. Okazało się, że jest cały poobijany i nie ma telefonu Nie wiadomo czy wywracał się czy dostał w łeb. Pamiętam, że szukając go po parku natknąłem się na dwóch obcych kafarów do których podszedłem i zapytałem tak: "cześćć a wyy nie wiecie, gdziee jest k...rwa Maciuś i gdzie jaa ku...wa mieszkam?", podpaliłem sobie spodnie, znowu obnażałem się przed koleżanką, obudzilem się rano z piwem w łóżku i nie pamiętałem skąd go wytrzasnąłem, robiłem sobie kebaba o 3 w nocy, i...ehhh...naprawdę to były trudne dni :P
Więc widziecie...polecam Dni Gryfina w Gryfinie
[ Dodano: 2008-05-06, 01:02 ]
Pewne wątki musiałem ominąć, aby nie deprawować inteligentnej młodzieży, a uwierzcie, że było różnych akcji jeszcze full
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum