Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-04-30, 17:01
Nie będę się tam Wam wbijał już, ale chętnie wypiłbym z Wami parę piwek na stadionie, więc jak będziecie na mieście, to napiszcie esa jak chcecie - wpadnę z kumplem jakimś i poimprezujemy
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
gdyż:
1) było super jedzonko wyczarowane przez naszego nadwornego Mistrza Rondla i Patelnii Michała
2) Było dużo napojów wysokoprocentowych wysokiej jakości.
3) Były fajne zdjecia.
4) Był extra LANS(motyw przewodni imprezy )
5) Można było oglądać moje nieocenzurowane foty.
6) Zobaczyć przepiękne Gryfino.
7) Posłuchac wywodów o kobiecych stopach i nietylko.
Spac pod zamałym kocem
i wieeeeleee wiele innych
:kiss:
można było nawet poznac moją Miśke( psa) zapytac jej czy ma męża oraz nielegalnie przytulić się do mojej super Świnki
No poprostu było zajebiście i trzeba to powtórzyć, poprosty brakuje słów do tej imprezy. Zadna jej nie przebije a pozatym jakie wrażenia i ile smiechu, oraz ciekawe upadki i przezycia.
Dziękujemy Ci Michale !!!! :lmao:
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-02, 20:22
Alan, czy napewno bylbys chetny do wysluchiwania moich wywodow ? oczywiscie nieskromnie powiem, ze byl zajmujacy :P
Michal, gratulacje za przyrzadzenie pysznego jadla.
tak na marginesie, gryfino jest piekna miejscowoscia
Ostatnio zmieniony przez Adr 2008-05-02, 20:25, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum