dobra ludzie pisac kto co przynosi na melanz jak ktos nie ma utalentowanie kulinarnego to nich lepie wezmie zapas gorzałki
[ Dodano: 2008-04-27, 15:11 ]
a i piszczcie propozycje co do jedzenie byscie chceli przyniesc lub zjesc itp
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-27, 14:47
jaki problem jest z jedzeniem i piciem? wszystko mozna na miejscu zakupic i u Joli sie przyrzadzi :P
edit: moze zrobimy grilla? kupi sie kurczeta steki mniam :P a jak nie, to standardowo w kuchni cos sobie zrobimy ---> 5 kilo schabu, karkowki itd
Jolinka [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-27, 15:33
Ja meiszkam w bloku wiec chyba grill odpada :P ciekawe ktos bedzie pichcil Adrian :P michal juz mowil ze wpada do mnie wczesnie rano i bedzie walczył ;P
to jest gryfino :P nie wiem czy miejsca gdzie daja kebaby bedą jeszcze czynne :P
Adr [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-27, 16:16
a czy bedziesz wszystko czynne?
wyprzedzilas mnie
Jolinka [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-27, 16:21
1 maja bedzie wszedzie fuul zarcia rozstawionego typu kebab. Ale nie radze tego smakowac bo moze to sie skonczyc choroba jezeli chodzi o sk;lepy to 1 maja to swieto ktore jest ustawowo wolne od pracy. Najpewniej jednak bedzie otwarta zabka zaraz kolo mojego bloku :P
Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-04-29, 21:32
A moja majowka jak to majowka - 1 maja meczyk Unia Tarnow - Stal Gorzow - piwnica Bartona (chlopaki wiedza co to za miejsce :p) skujemy sie jak szmaty ze Stalowcami, 2 maja wodka wodka wodka i....wodka, 3 maja lzejsze pokarmy, 4 maja meczyk Stal Gorzów - Unia Leszno (mistrzowie Polski), heja na stadion i wspolne darcie japy do nieprzytomnosci z KSSG Ultras Fans Piekna to bedzie majowka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum