Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-09-26, 20:57
No, no, no...stancja pilnie poszukiwana i pijemy za moje zdrowie, za poprawkowiczów, za udany kolejny rok i takie tam...byle szybko, bo nie chcę opijać swoich urodzin np miesiąc później :P
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Wysłany: 2008-09-26, 22:32
Acik napisał/a:
Ja tam liczę, że jednak da
Nie dla psa kiełbasa :lol-above: :lol-above:
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-09-27, 11:42
No wlasnie Pioter I wkoncu poznam i porozmawiam z dziadkiem Acika - starym wiernym i oddanym Komunista Dla takich ludzi warto walczyc o idee socjalizmu
Wysłany: 2008-09-27, 12:20
Hmm...aż serce boli, żaden yabol nie ma warunków do picia, hmm...no cóż, nadchodzi zima, więc trzeba będzie się jakoś ogrzewać na tych ławkach, więc będziemy wódę łoić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum