Obwieszczam wszem i wobec,że niedlugo to skoncze xx lat(kobiety sie o wiek nie pyta, szczegolnie o taki) i oglaszam chec zrobienia jakiejs dobrej imprezy pozostaje jedynie problem miejsca i w tym oto temacie prosze rzucac propozycje co do klubow wolnych domow i takich podobnych :P
Jest jeszcze 2 tygodnie do uzgodnienia punktu zbiorczego, zapraszam wszystkich chetnych do wypicia za moje zdrowie :P
P.s przyspieszyli mi sesje na prawie i trzeba pic poki mozna :P
Na Jaboli możesz liczyć Co do miejscówki to się pomyśli
Wysłany: 2008-03-26, 13:32
hmmm... Jola to juz oczko, wiec trzeba zorganizowac cos wiekszego balety odpadaja, bo niektorzy nie przepadaja za ta forma, wiec jakis pub, bo z chata to tez ciezko, jeszcze zalezy od ilosci osob... ale jak zwykle damy rade :thumbup:
To ja powtorze to, co sam zaproponowalem Joli. Otoz nasza kolezanka 3 kwietnia konczy swoje zyciowe oczka, wiec nie wypada szybciej sie spotykac niz w czwartek. Biorac pod uwage fakt, ze w piatek mamy do pozna zajecia z dr Kamola, a wyglada na to, ze impreza odbedzie sie w ktoryms ze szczecinskich pubow proponuje dla zainteresowanych srode po zaliczeniu z prof Szalkiem. Podwojna okazja
Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-04-01, 20:11
nota dyplomatyczna
widzę, że jeśli chodzi o życie kulturalno-rozrywkowe tylko ja poza nielicznymi wyjątkami czyt. Jabole jesteśmy zdolni zrobić tutaj coś wspólnie :thumbup: ogólnie już hen hen nie było czegoś razem dlatego najwyższy czas. W imieniu solenizantki ale tej co ma wcześniej birthday proszę o ustosunkowanie się Ani Michałowskiej na temat wspólnej biby... jeśli pani Sylwia się zgadza to jeszcze mamy czas na pomysły, natomiast jeśli nie, to ok... nikt nie będzie miał do nikogo urazy... jeśli tak, to w Piątek czy tak czy siak będzie biba pani J. i sobie tam przychodźcie jak chcecie poinformujemy jutro co i jak ... chyba
W piatek mozna isc po zajeciach sie napic za moje zdrowie a jak Sylwia sie zgodzi to za tydzien jakas wspolna impreza prosimy o zajmowanie stanowiska w tych sprawach
Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-04-02, 14:36
Nie wiem czy jestem w temacie ale jesli mowicie o piatku w tym tygodniu to Yabol Patriots smiga do Gorzowa pieknego miasta gdzie orzelek w herbie jest, zagorzali sa kibice i druzyna STAL K.S na mecz STALI ze Sparta Wroclaw wiec Acik chyba takiej frekwencji nie bedzie raczej :p No chyba ze nie jedziecie ze mna bo ja zapewne na meczyku sie zjawie, obale flaszkie zedre gardlo a potem wroce dumny do Szczecina po wygranej 60-30 hehe
_________________ "I nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale
Nie pytaj co Tobie da, lecz co Ty możesz zrobić dla niej
Codziennie w innym stanie ją spotykasz
Lecz czujesz tylko dumę, gdy ktoś o nią Cię zapyta..."
Tylko Gorzów Stal KS !!
KSSG 1947 !!
hahaha a dlaczego ja mam sie ustosunkowywać szczepan :P?! to są urodziny Sylwi nie moje... mi tak osobiście sie pomysł podoba i jestem za imprezą w przyszłym tygodniu. w piątek co robie jeszcze nie wiem wiec napiszcie co i gdzie
Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-04-02, 17:27
no bo Sylwii tutaj nie ma a więc mogłabyś się jej zapytać natomiast w Piątek opijamy zdrowie Joli w Bostonie (tam gdzie wyburzony grzybek, brama portowa, empik) po ćwiczeniach z dr Kamolą Cieślik czyli tak ok 17. chętnych zapraszamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum