Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-05-26, 13:25 Dni Stargardu !
W dniach 13-15 czerwca najazd na Stargard ! Na jakże zacnej imprezie pojawią się gwiazdy takie jak Kate Ryan albo Hey . Oczywiście wszystko zakończy się fantastycznym pokazem sztucznych ogni (będą też być może lasery)
Ale to nie koniec wrażeń, będzie również Stargardzka noc kabaretowa:
wystąpią:
Kabaret Moralnego Niepokoju
Wychodzą z założenia, że skoro robią kabaret to powinno być śmiesznie.
Kabaret Paranienormalni
Nie uprawiają satyry politycznej, natomiast bacznie obserwują faunę i florę, zjawiska obyczajowe i społeczne, fenomeny popkultury.
Kabaret Łowcy. B
Nie można ich zamknąć w jakieś ramy, nie są schematyczni. Bazują na absurdzie. Ich skecze to nie tylko żarty ale i przeżycie oczyszczenia przez śmiech, wręcz katharsis.
Kabaret Tomasza Jachimka
Kabaret tworzy jedna osoba (na sali pomruk niedowierzania: „Co? Tylko jedna?! Nie może być!!!), charyzmatyczny, przyciągający uwagę i rozbawiający do łez Tomasz Jachimek (pomruk niedowierzania przechodzi w pomruk podziwu: "Kurcze, ten to musi być koleś") i występuje solo od 2002 roku... (brawa grzecznościowe, bo to w końcu nie tak długo i do wyniku takiej Hanki Bielickiej to mu bardzo daleko).
Kabaret Skeczów Męczących
Wymęczają, oj wymęczają mocno, wywołując śmiech, aż do bólu brzucha.
Jak ktoś chętny to zgłaszać się do mnie, wspólnie z Michałem ugościmy Was chlebem i solą
W zeszłym roku był zespół The Jet Set, Blog 27 oraz Boney M
Tak się bawi Stargard! nie to, co Gryfino :P (bez urazy ) popatrzcie:
No i zapomniałem ... któregoś dnia będzie też kryterium nocne o puchar prezydenta i oczywiście zakończy się to wszystko pokazem sztucznych ogni a dodatkowo jeszcze zawodnicy niektórzy przybędą nawet z zagranicy :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum