Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-07-24, 11:40
I tak brechtam z tych akcji na Stali. Jak nie wywiesicie wielkiej sektorowki innego klubu to dajecie na niego kase Chu* ,że to niby piknikowcy , na innych stadionach jakoś tak sie nie dzieje, przynajmniej piłkarskich
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-07-24, 21:55
pobrechtamy twarza w twarz w pazdzierniku. Wole btyc soba niz kumac sie z gejami z Falubazami. Ale w sumie gej geja wyczuje. Krzyczmy razem "hej hej Falubaz" - to jest duma Pogoni. Wkoncu 20 waszych ziomkow to krzyczalo. Marginalizuje sie ta Pogon skoro musi krzyczec tak smieszne hasla. Coz szkoda bo zawsze mialem Pogon za powazna ekipe ale widze ze skoro sie kuma z gejami to coz......NOP-ie, ONR-ze niszcz pedalow,
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-07-24, 22:44
Lenin napisał/a:
pobrechtamy twarza w twarz w pazdzierniku. Wole btyc soba niz kumac sie z gejami z Falubazami. Ale w sumie gej geja wyczuje. Krzyczmy razem "hej hej Falubaz" - to jest duma Pogoni. Wkoncu 20 waszych ziomkow to krzyczalo. Marginalizuje sie ta Pogon skoro musi krzyczec tak smieszne hasla. Coz szkoda bo zawsze mialem Pogon za powazna ekipe ale widze ze skoro sie kuma z gejami to coz......NOP-ie, ONR-ze niszcz pedalow,
Zamurowałeś już okna? niedługo inwazja na Gorzów. W latach 60tych było nas u was 8 tysięcy, a ostatnio w latach 90tych około 2.
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-07-24, 23:09
Na boisku się spotkali,
I “Zielona” zawołali,
Trzy kolory mienią się,
Zieleń, żółć oraz biel,
Grecja ma swoje Ateny,
Paryż wieżę Eiffla ma,
A my mamy nasz Falubaz ,
który mistrza Polski ma.
Falubazie, Falubazie,
Ukochany klubie nasz,
Falubazie, Falubazie,
Mistrza Polski jeszcze raz !
Gdy na tor wyjezdza Huszcza,
On nikomu nie odpuszcza
i Jaworek nie odstaje
mocno gazu wciaz dodaje!
Wysłany: 2009-07-25, 11:09
Szczepan teraz mnie zaskoczyles haha czlowieku wez poszukaj troche wiecej w tym necie to moze sie dowiesz kto ma wiecej mistrzostw Polski i kto jest bardziej zasluzonym dla Polski klubem. Wymienic zawodnikow z Gorzowa ktorzy zdobywali medale dla Polski i dla porownania zawodnikow z Zielonej ? Wiec Szczepan posiedz nastepnym razem godzinke dluzej na necie.
Kijevo nie musze murowac okien bo mieszkam na 6 pietrze haha Poza tym badzmy powazni, jesli jezdziliscie na wyjazdy to dobrze wiecie ze w meczach o podwyzszonym ryzyku milicja nawet nie dopusci do spotkania kibicow druzyn przeciwnych. Chyba ze bedzie to co niektorych pierwszy wyjazd wiec moze nie wiedza jak to wyglada. Tymbardziej ze po zajsciach jakie mialy miejsce kiedy Pogon jechala na mecz do Wronek, policja z pewnoscia nie dopusci do powtorki tamtego wydarzenia.
Michau widac jak obludny jestes. Teraz mowisz ze kibicujesz Falubazowi a na weselu Kacpra ponoc wszyscy spiewali "Staleczka Gorzow" Najwazniejsze to miec swoje zasady....i skakac z kwiatka na kwiatek, jak wiatr zawieje.
Acik nie bede sie chamowal kiedy ktos obraza moja druzyne to raz. A dwa nigdzie nie napisalem ze Pogon to geje, tylko ze KUMAJA sie z gejami z ZIELONEJ. Dla mnie to nie bylby powod do dumy gdyby jakis gej krzyczal nazwe mojego klubu. Coz sa gusta i gusciki.
Wysłany: 2009-07-25, 11:31
Lenin nie wiem czy wiesz ale gdybyś się przyznał do swoich poglądów to dla kibiców Stali też był byś dla nich "pedałem".
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Wysłany: 2009-07-25, 12:20
Nie wiem czy wiesz ale ja chodze na mecze po to zeby kibicowac mojej druzynie i wspierac ja glosnym dopingiem, a nie po to zeby rozmawiac o polityce i pogladach. O tym to ja moge pogadac w chacie przy flaszce. Na meczu liczy sie glosny doping i ladna oprawa oraz przywiazanie do swojego klubu, pamietanie o zasadach i tym podobne. To nie Sejm tylko stadion. Proste
Wysłany: 2009-07-25, 12:40
Lenin napisał/a:
Nie wiem czy wiesz ale ja chodze na mecze po to zeby kibicowac mojej druzynie i wspierac ja glosnym dopingiem, a nie po to zeby rozmawiac o polityce i pogladach. O tym to ja moge pogadac w chacie przy flaszce. Na meczu liczy sie glosny doping i ladna oprawa oraz przywiazanie do swojego klubu, pamietanie o zasadach i tym podobne. To nie Sejm tylko stadion. Proste
Z takimi poglądami to bezpiecznie tylko w domu
I tyle w temacie. Gorzow ponownie nad Zielona Dziura.
J.E.B.A.C K.U.R.W.Y z Falubazu hej hej !!
przestań się napinać i powiedz im to prosto w twarz twardzielu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum