Wysłany: 2010-02-27, 22:45
NARESZCIE JEST ZŁOTO!!!!!! BRAWO JUSTYNA JESTEŚ WIELKA!!!!
Justyna Kowalczyk po 38 latach od złota Wojciecha Fortuny zdobyła drugi złoty medal olimpijski!!!!!
Wysłany: 2010-02-27, 23:01
Rzeźnik spokojnie bo jajka ci spuchną;p
Wspaniała walka z koksiarą. Już myślałem, że ten cyborg nafaszerowany różnymi substancjami wyprzedzi Naszą Justin ale ta pokazała jej, że bez dopalaczy jest w stanie z nią wygrywać;]
[ Dodano: 2010-02-27, 23:49 ]
No i Nasze dziewczyny pokazały prawdziwy charakter i wywalczyly braz!!!!
Ajajej )) Czulem to w kosciach - ze Kowalczyk powalczy o zloto, ze panczenistki zdobeda medal. Szczegolnie panczenistki - sensacja nad sensacjami Ale i zlota Kowalczykow po finiszu, ktory przejdzie do historii sportu Jest fajnie, po prostu ))
[ Dodano: 2010-02-28, 00:15 ]
Piotr Nurowski: "Cala polska niesie boba!" - PKO zbankrutuje!!
Brawo dla Naszych Pań!Szczególnie dla panczenistek które sprawiły największą niespodziankę,pozytywną niespodziankę!:) Finisz w wykonaniu Justyny był po prostu genialny!Pokazała że jest najlepsza na świecie i w końcu zdobyła te upragnione złoto!Komentarze spikera bezcenne:D Myślę że dostał orgazmu hehe
Ogólnie ZIO były bardzo udane dla Naszych sportowców i mogą wracać z podniesionymi wysoko głowami!
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziękować za wysiłek i walkę do samego końca!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum