Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-09-20, 19:45 [Szczecin] Uniwersytecka liga futsalu 2009/2010
To jak robimy z zespołem na nowy sezon ? Może sie naraze wielu osobom ale wg. mnie nie warto robić jednej druzyny z nas wszystkich. Z prostego powodu - wiele to naszego poziomu nie podniesie a tylko każdy z nas bedzie grał znacznie krócej i zabawy z tego bedzie mniej. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ? Chyba trzeba by było już powoli cos ustalac bo pewnie niedługo będą zapisy.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Może najpierw niech zgłoszą się ludzie którzy chcieliby w ogóle grać, wtedy będzie łatwiej coś ustalić czy robić jedną czy dwie drużyny. Osobiście nie przykładam większej wagi do tego jednak z tego co pamiętam to były głosy za stworzeniem jednego teamu z dwóch starych ekip - za czym ja też bym się bardziej skłaniał. Jeżeli jednak większość będzie za dwiema oddzielnymi drużynami nie będę protestował
Tak więc...KTO JEST CHĘTNY DO GRY W NOWYM SEZONIE???
Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-09-20, 22:27
Chlopoki ale najpierw trzeba inna kwestie rozstrzygnac. Mianowicie czy nastawiamy sie w nowym sezonie na wynik czy na zabawe. Bo niektorzy z nas nie gwarantuja wyniku (w tym ja) ale chetnie by sie pobawili. Jesli jednak chcemy osiagnac jakis wynik to jestem jak najbardziej ZA tym aby stworzyc jedna ekipe a my sie wtedy zajmiemy dopingiem
No coż po wielu listach i namowach przez przypadkowo napotkanych ludzi. Nie bacząc na swoje chęci postanawiam zgłosić swoją kandydaturę do drużyny
A co do kwestii utworzenia jednej czy dwóch drużyn to musimy wiedzieć ilu nas w ogóle będzie. Jeśli dużo, no to rzeczywiście nie wiem czy Damian tu nie ma racji.
Ostatnio zmieniony przez pikuL 2009-09-20, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-09-20, 22:32
Ja chętnie pogram. I jestem za dwoma ekipami, dobra zabawa dla każdego chętnego, a nie dla wybranych- których zresztą byłoby trudno wyselekcjonować
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-09-20, 22:54
Jak już byście chcieli jakieś zmiany to można jakieś małe roszady wprowadzić ;] choć zaznaczam ,że ja wolałbym zostać w swojej druzynie ( o ile ona nie ma nic przeciwko :P ).
Choc wiadomo - przede wszystkim trzeba poznac ilość chętnych.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
_________________ "to był zwyczajny dzień z tych jakie tu są
przeszukali mnie pytali czy mam broń
powiedziałem mam, wymierzyli mi w skroń
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum