Nie nie jest to jeszcze postanowione to jest plan jeszcze bedzie poprostu wyliczylem najnizsza kwote czyli 6 osob w zesploe x 50zl (koszt legitymacji akademickiej) + 200zl jakie bylo w poprzednim roku czyli daje to 500zl w niektorych zespolach bylo po 10 osob a w takim przypadku placily 700zl rok temu. Kiedys gralismy w tym turnieju bez wymogu wykupywania legitymacji azs tylko ze wtedy zglosilo sie ponad 60 druzyn !! i po 2 meczach zaczynaly sie walkowery wymog legitymacji wprowadzil Blank wlasnie zeby przeciwwdzialac takim sytuacjom. Ja myslalem zeby je wyeliminowac spowrotem i zrobic wpisowe.
sedziow nie bylo bo uczelnia nagle wyskoczyla ze musimy zaplacic za hale teraz na sedziow miala by pojsc kasa ktora przy zeszlorocznym regulaminie poszla by do azs a azs wcale nam sie za to nie odwdziecza ze przybywa nam wiecej czlonkow tylko co roku daje coraz mniejsza kase powiem tak w zeszlym roku na sport przyznane zostalo 50000zl za co trzeba bylo wyprawic wszystkie reprezentacje a samo wyprawienie pilkazy noznych kosztowalo jak sie nie myle okolo 13000zl (eliminacje strefowe + mistrzostwa polski) nasza uczelnia wysyla tylko tych ktorzy maja szanse zdobyc medale a punkty do klasyfikacji zdobywa sie za sam start w zawodach gdybysmy wysylali wszystkich to mieli bysmy 5-4 miejsce w polsce a co za tym idzie ... wieksza kase od glownego azs czuwajaceego nad wszystkimi uczelniami a tak jestesmy grubo za pierwsza 10
Jak potrzeba koszulek czy jakiegoś sprzętu to do mnie walić
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
devsman: "wszystko kolega napisze na forum wiec przegladaj je w pazdzierniku" - ja bym chcial pograc sobie z dziennikarstwem, jak i u nas, wiec moze byc tak, ze w rundzie wstepnej zagram u nich, odpadniemy, i w rundzie grupowej zagram u nas ;p W zaleznosci od tego, jak to wszystko bedzie wygladalo, wiec cierpliwie czekamy
Znamy już grupy. O dziwo w tym roku nie gramy z Actimelami :P
Gramy za to ponownie z Prawem :] Lex coś tam
Szansa do rewanżu. Dodatkowo nasz obóz podzielił się na dwie drużyny i... trafiliśmy do jednej grupy.
Ostatnie diagnozy lekarskie zakładają, że o ile rehabilitacja będzie przechodziła pomyślnie - może wiosną zagram Choćby symbolicznie... Dlatego, moje drużyny muszą się zmobilizować i wyjść z grupy
My jestesmy w grupie D. Pikul wie, z kim gramy. Jak wytrzezwieje, to kliknie ;p
Za dwa tygodnie startujemy, pod warunkiem, ze wplacimy 400 zlotych. Po 8 to 50 zlotych na glowe. Legitymacja AZS nie jest konieczna, ale konieczne jest z jakiegos tam punktu widzenia ubezpieczenie, wiec podrozalo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum