_________________ "to był zwyczajny dzień z tych jakie tu są
przeszukali mnie pytali czy mam broń
powiedziałem mam, wymierzyli mi w skroń
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"
a u mnie macie WIELKIE piwo wiecie za co pokazaliście siłę actilela to do przyszłego roku w turnieju a na pewno na wiosne na powietrzu
spoko daliśmy rade
_________________ "to był zwyczajny dzień z tych jakie tu są
przeszukali mnie pytali czy mam broń
powiedziałem mam, wymierzyli mi w skroń
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"
"Panowie za rok futsal bedzie wygladal nieco inaczej tzn do tej pory kazdy uczestnik wyrabial legitymacje azs za 50zl i dodatkowo wplacalismy 200zl do kasy. Zakladajac ze naj mniej liczna ekipa w tym roku miala 6 graczy to koszt uczestnictwa wyniosl 6x 50zl + 200 = 500zl Za rok likwidujemy legitymacje azs i robimy wpisowe do turnieju 500zl. Obecnie w trakcie powstawaniajest Stowarzyszenie na rzecz rozwoju sportu akademickiego i ono przejmuje opieke nad naszym turniejem. Przedewszystkim powaznym tego plusem bedzie bardzo duzy zastrzyk finansowy dla tego stowarzyszenia a dochod w 100% bedzie przekazany na rozwój naszych reprezentacji w pilke nozna, halowa, reczna ... a po za tym bedzie nas stac na wynajem hali na piastow (niestety w tym roku musielismy juz za nia zaplacic) a takze wystarczy wkoncu srodkow na zatrudnienie sedziego nowe pilki i jakies fajne nagrody po turnieju a nie koszulki za 10zl Minusem jest brak ubezpieczenia ale kazdy przeciez jest gdzies ubezpieczony a i tak z tego ubezpieczenia w azs dostaje sie naprawde smieszne pieniadze."
Wysłany: 2010-07-20, 16:36
Sędzia miał być już w zeszłym sezonie a jak wiemy zrobili nas w ch!@a.
"Każdy jest gdzies ubezpieczony" Chyba dzonego pogrzało. Idzie nam to wszystko wyraźnie po kosztach. Przy 10 osobowym składzie płacimy 50 zł plus jeszcze trzeba będzie zapłacić ubezpieczenie na USie czyli ok chyba 35 zł. W chuja nas robią i tyle. Trzeba się zastanowić czy warto ewentualnie wystawiać drużynę bo koszty 4 czy 5 meczów będą oscylowały w okolicach 100 zł jeżeli skład będzie liczył mniej niż 10 osób.
BTW. Kto wygrał ligę?;p
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-07-21, 04:16
Fryzurą już przypomina :P
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum