_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Ty a co ma nagrywanie i ich powiedzmy jaranie się ligą to Twojej ciągłej napinki i Twojego jarania się ligą. Oni nagrywają bo chcą wiedzieć w czym inni są słabi i chcą te słabości wykorzystać, Ty natomiast chodzisz tak wiecznie spięty, że boję się o Twoją przyszłość, bo serce może nie wytrzymać takiego ciśnienia.
kijevo Prosze Cie (jako że JMK nie jest w stanie), powiadom osoby z naszego zespołu że mamy mecz na 19 ) Bo ja nie mam za wiele możliwości, a Ty w końcu jesteś na roku :)Ale tak czy siak, będzie problem ze składem
Wysłany: 2010-01-11, 17:15 Info z forum ULF!WAŻNE!
Terminarz
ŚRODA (13.01.2010)
17.00 Lex - Abstynenci
17.45 Outsiders - FC Promile
18.30 FC Gryf - Yabole
19.15 Kosmokwaki MN SPORT – Druzyna Actimela MN SPORT
20.00 Borubar United - No Name
20.45 Happy Feat - Szwadron Zagłady
Ps. Przypominam o wpłatach za ligę oraz o legitymacjach ISIC. Drużyny, które nie spełnią któregokolwiek z tych warunków nie zostaną dopuszczone do gry w najbliższej kolejce.
W poprzedniej kolejce jeden mecz odwołano (obustronny walkower - mecz uznany za nieważny). Miejmy nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak należy.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez pio88tr 2010-01-11, 18:51, w całości zmieniany 2 razy
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-01-11, 18:37
Próbują uśpić naszą czujność ,że niby trudności ze składem i takie tam, my sie poczujemy pewnie a oni potem wparują w 15 osób Więc ja tam w problemy ze składem nie wierze :P
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
nieważne ilu was będzie i tak będzie was za mało żeby nam dorównać :P
i jutra walka o każdą piłkę krew się będzie lała...
[ Dodano: 2010-01-12, 20:23 ]
tonieja jakiś czas temu napisał że już nie będzie tu zaglądał i niestety słowa nie dotrzymał po co zaglądasz na politologiczne forum człowieku
_________________ "to był zwyczajny dzień z tych jakie tu są
przeszukali mnie pytali czy mam broń
powiedziałem mam, wymierzyli mi w skroń
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"
_________________ "to był zwyczajny dzień z tych jakie tu są
przeszukali mnie pytali czy mam broń
powiedziałem mam, wymierzyli mi w skroń
otworzyłem plecak i wyjąłem mikrofon"
"Anioł na trybunach a na boisku szatan"
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-01-13, 21:37
Na politologii bez zmiany - drugi rok pany
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum