Super mecz, pogoda nie dopisała, ale było fajnie Puchar jest nasz!
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-10-07, 21:47
jmk napisał/a:
Super mecz, pogoda nie dopisała, ale było fajnie Puchar jest nasz!
potop był bliski Politologia w niezłym składzie, a to wszystko dzięki profesor S. Gruszewskiej
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
woooow co za mecz :DDD po prostu siedziałem na stadionie i nie mogłem uwierzyć że to oni są z ekstraklasy a my z 1 ligi przecież oni nie stworzyli żadnej sytuacjy a my mieliśmy ich całkiem sporo )) naprawde świetny mecz, bardzo dobry doping, i mam nadzieje że tak bedzie dalej to skończymy w europejskich pucharach :DDD a to było by coś cudownego już wogole
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-10-27, 22:57
Petasz razy dwa i wszystko jasne
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Chłopaki grali dzisiaj bardzo ładnie. Najbardziej można się przyczepić do Ropienia, ale poza tym wszyscy bardzo ładnie, no i Petasz 2 bramki i po sprawie.
osobiście nie oglądałem w tv tylko na stadionie ale mi sie wydawało że podawał piłkę do tyłu, czyli nie mogło być fizycznie tego spalonego, no ale może zła perspektywa i dokładnie nie widziałem
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-11-17, 14:27
Losowania par 1/4 finału Pucharu Polski odbędzie się w poniedziałek 30 listopada o godzinie 19. Transmisję z losowania przeprowadzi TVP Sport. Na razie znamy siedmiu z ośmiu drużyn, które zagrają w tej fazie rozgrywek. Ostatni zespół zostanie wyłoniony po spotkaniu Legii z Cracovią, które zaplanowano na przyszłą środę.
Spotkania ćwierćfinałowe zaplanowano na 16-17 oraz 23-24 marca. Na razie wiadomo, że na tym etapie rywalizować ze sobą będzie 6 drużyn ekstraklasy (Legia/Cracovia, Jagiellonia, Ruch, Lechia, Korona i Wisła) oraz po jednym reprezentancie pierwszej (Pogoń Szczecin) i drugiej ligi (Zagłębie Sosnowiec).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum