Sikora jest nieskuteczny ;/ ostatnio w meczu mial 5 setek a strzelil 1;/ i tak ma czesto niestety! ale fakt szkoda ze nie dostal szansy sprawdzenia sie i zagrania chociaz w 1 sparingu
Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-04-17, 16:08
Jak to jest nieskuteczny?! Tyle bramek zapakował w tym sezonie że powienien z urzędu mieć miejsce na Euro!! Ma w meczu 5 setek, ale zawsze z dwie wykorzysta i pomoże w ten sposób drużynie. Nie wymagaj żeby ktoś wykorzystywał wszystkie okazje które ma w meczu.
eeeee mam inne zdanie na ten temat! jesli kto wiecej strzelil to czemu wybierasz Sikore a nie Brozka!? jeszcze wiecej strzelil!? on gra w kratke a naprawde podania Majewskiego czy Ivanowskiego sa wyborne i za duzo marnuje..
juz Chinyama mniej marnuje
Trener Zielinski mowil, ze w nowych butach gral ;p
Mi prawde mowia nikogo az nadto nie brakuje. Nie powolalbym zawodnikow nie sprawdzonych w kadrze Leo. Problem jest z lewa strona i pomyslalbym chociazby o Grzelaku.
Inna kwestia, ze chociazby Sikorze czy Jeleniowi Leo mogl sie przyjrzec juz w tamtym roku. Glowacki zas nigdy w kadrze nie blysnal, procz strzelonego swojaka w meczu z Anglia w Warszawie. Szanse jednak rowniez mogl dostac.
A mi brakuje Dudka
A na poważnie to powinien dać szanse wykazania się w sparingach Borożkowi i Sikorze bo swą postawą na polskich stadionach zasługują na szanse wykazania się.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-04-17, 17:19
Mi tam brakuje Kazmierczaka ;] Troche w Pogoni gral i wiem na co go stac.Jak chce mu sie biegac to naprawde potrafi zaprezentowac wysokie umiejetnosci.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum