Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Polska - USA
@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2008-03-26, 21:47   Polska - USA

Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat meczu... jak się domyślam, że nie będą one optymistyczne z uwagi na stan meczu po pierwej połowie dwa do jaja dla Jankesów ;D No cóż... trudny przeciwnik i nie najmocniejszy stan naszej kadry (brak Błaszczykowskiego) i pare innych czynników jakie to już sami powiedzcie ...

szlemiel 

Wysłany: 2008-03-26, 22:37   

A te inne czynniki to jakie Szczepan?...

Sprawdzian wypadl blado. Amerykanie byli zdecydowanie lepiej przygotowani fizycznie oraz do perfekcji opanowali stale fragmenty gry. Pocieszam sie, ze podczas treningow polskiej kadry mozna nad tymi elementami popracowac i bledy wyeliminowac. Najlepszy Lewandowski i Matusiak, najslabszy Wasilewski (zdecydowanie) i Brozek, choc mozna by bylo jeszcze kogos dorzucic do tego grona.

Nie ma co dyskutowac nad filozofia gry Leo, systemie gry, czy decyzjach personalnych. Mowmy o stanie faktycznym. A on przedstawia sie w czarnych barwach i prawde mowiac nie znam wyjscia z tej sytuacji, nie burzac wszystkiego, co sie do tej pory zbudowalo. Jestem zwolennikiem 4-4-2 z jednym defensywnym pomocnikiem. A tak, mamy wiecej pytan niz odpowiedzi.

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-03-27, 16:08   

Najlepsze jest to że po tym meczu ma zostać ogłoszona szeroka kadra na Euro... :/ Po tym meczu to ja nawet mam szansę jechać :]

mechlin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-03-28, 10:21   

poziom jak z lat 90

Odpowiedz do tematu